Ma éppen mivel van tele a tököd?
2015. szeptember 01. 17:07
Remek, hogy mindenki örül, hogy mennyire fantasztikus órarendje van, és nincs egy kicsit sem túlterhelve. Amennyit a családomat és a barátaimat látni fogom ebben az évben, akár Ausztráliába is mehettem volna.
10 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Lil98,
Lovatics04,
MadHatter,
Jody,
LaDySmIth,
Angel,
icarlyluv,
Bátor Ventillátor,
Shadygirl
2015. szeptember 01. 17:10
megkaptuk a suli legnagyobb sátáni bosziját biosz tanárnak és a kémia tanárunk lesz a fizika tanár és jön új matek tanárunk, akiről semmit se tudunk. ez egy vicc
viszont holnap csak öt órám lesz: tesi, magyar, föci, angol, biosz. izgi nap lesz
viszont holnap csak öt órám lesz: tesi, magyar, föci, angol, biosz. izgi nap lesz
11 felhasználónak tetszik:
Lovatics04,
MadHatter,
Jody,
Fannycska999,
Mrs.Jack Frost,
LaDySmIth,
Angel,
Lil98,
icarlyluv,
Bátor Ventillátor,
Shadygirl
2015. szeptember 01. 17:22
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Egy rakás sebészet, infektológia és belgyógyászat után beraknak kilencediknek egy testnevelést, hogy ha addig nem lenne elegünk, fussunk már tizenöt kört az iskola körül 40 fokban péntek délután, eszem a lelküket. Ja és a legjobb, hogy ma reggel elfelejtettem, hogy kánikula lesz és véletlenül kisminkeltem magam... hát az alapozó szó szerint leolvadt, nagyon f asza élmény volt
9 felhasználónak tetszik:
Jody,
Fannycska999,
LaDySmIth,
Szandi0820,
Angel,
Lil98,
Phaedra,
icarlyluv,
Shadygirl
2015. szeptember 01. 18:10
Már rosszul érzem magam, hogy állandóan itt panaszkodok, dehát valahol ki kell engedni a gőzt. Bár még nem kaptuk meg az órarendünket, előre figyelmeztettek, hogy nem lesz olyan nap, amikor ne lenne nulladik vagy nyolcadik óránk. Tök jó! A másik meg, hogy nagyon hiányzik az a bizonyos személy, zenét hallgatok és rá gondolva pityergek. Áh, szánalmas vagyok.
Fannycska999,
LaDySmIth,
Szandi0820,
Lil98,
Phaedra,
icarlyluv,
Bátor Ventillátor,
MadHatter,
Shadygirl
2015. szeptember 01. 18:22
na most térjünk el a "suli" témától
nem értem az embereket. ennyire unatkoznak???
féjszbukon most az a nagy divat, hogy: "x-nek y éve vagy az ismerőse" ........mi a rák ez?????? ki nem tolja le, hogy mióta vagy az ismerőse??? heeee???? valaki magyarázza meg.
utána meg jön a többi szrság, amikor megosztasz valamit, és kiadja egy ismerősöd nevét. pl:
kivel kell összeházasodnod? = vele.
ki az angyalod? = ő.
ki a takarító nőd? = ő
kivel kell összeköltöznöd? = vele
ki fog mindjárt megölni mégegy embert, ha egy ilyet kitesz az oldalára? = ÉÉÉÉÉN.
nem értem az embereket. ennyire unatkoznak???
féjszbukon most az a nagy divat, hogy: "x-nek y éve vagy az ismerőse" ........mi a rák ez?????? ki nem tolja le, hogy mióta vagy az ismerőse??? heeee???? valaki magyarázza meg.
utána meg jön a többi szrság, amikor megosztasz valamit, és kiadja egy ismerősöd nevét. pl:
kivel kell összeházasodnod? = vele.
ki az angyalod? = ő.
ki a takarító nőd? = ő
kivel kell összeköltöznöd? = vele
ki fog mindjárt megölni mégegy embert, ha egy ilyet kitesz az oldalára? = ÉÉÉÉÉN.
6 felhasználónak tetszik:
biush123,
LaDySmIth,
MadHatter,
Blackheart.com,
Bátor Ventillátor,
Shadygirl
2015. szeptember 01. 18:32
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline |
Ülök a buszon gyanútlanul, amikor egyszercsak azt érzem, hogy valaki húzogatja a hajam. Aztán látom, hogy egy kiskölyök a fölöttem kihúzott ablaknak nyomja a fejét. Kérdezem, mégis mit csinál, amikor méltóztatik felvilágosítani, hogy mindjárt hányni fog.
Fannycska999,
Jody,
LaDySmIth,
MadHatter,
Szandi0820,
Lil98,
icarlyluv,
Bátor Ventillátor,
Shadygirl
2015. szeptember 01. 20:35
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1972 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline |
A tanáraim papolásával..
Minden éveben,hónapban,napban,órában ugyan azokat darálja le nekünk...oké,tudjuk,hogy 8.mik várnak..Hogy mindig tanuljunk oké.. de nekem bajaim vannak tanulási zavaraim akkor ne erőltesse.
Minden éveben,hónapban,napban,órában ugyan azokat darálja le nekünk...oké,tudjuk,hogy 8.mik várnak..Hogy mindig tanuljunk oké.. de nekem bajaim vannak tanulási zavaraim akkor ne erőltesse.
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Shadygirl
2015. szeptember 01. 20:57
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Mint sokan másoknak, nekem is a sulival. Idén a szanatóriumban is lesz gyakorlatunk, amivel semmi baj nem lenne, ha nem több mint 40 percre lenne az iskolától busszal. Ezért legalább 20 percel el kell kérnünk magunkat az előző óráról, hogy ne késsünk olyan sokat (amit persze a tanárok úgysem fognak engedni). És már holnap felmegyünk, szóval meg kéne keresni a köpenyemet, amit fogalmam sincs hova raktam.
2015. szeptember 01. 21:00
Egy barátom azt mondta nagyon kövér , de közben meg nagyon sovány.És egész nap ezt kellet hallgattnom
2015. szeptember 01. 23:26
Eddig viszonylag jól aludtam (csak néhányszor keltem fel az éjszaka), de megint visszajött a rosszalvó korszak. Nehezen alszok el, ami éjfélnél hamarabb nem történik meg, éjjel többször felriadok és nehezen alszok vissza vagy fél óránként felébredek. Reggel meg vagy alig bírok felkelni vagy 6 órától ébren vagyok. Ennek az az eredménye, hogy egésznap húzom magam után a belem, ingerült vagyok és sírnék a fáradtságtól. Délutáni alvás jól lenne, de nem tudok délután aludni és éjjel is csak vergödnék az ágyban. Alapítanék annak az embernek egy új vallást ha megoldaná ezt a problémám..
8 felhasználónak tetszik:
Lil98,
Szandi0820,
Ravenne,
Bátor Ventillátor,
ApusztákBoszorkánya,
MadHatter,
Angel,
Shadygirl
2015. szeptember 02. 14:15
A tegnapi nap ehhez képest semmi volt.Kezdeném azzal,hogy a tesi tanárunk burkoltan megjegyezte,hogy csak én értsem,hogy dagadt vagyok.Mondjuk ez még mindig semmi.Azért csesz le órán mert nem mozgok,de mi van,ha egyszer senki nem passzolja nekem azt a retkes labdát,hm?A legjobb barátnőm pedig mellém ül németen.Jön a legújabb barinőcskéje,mond neki valamit és természetesen átül hozzájuk.Megemlíteném,hogy a csaj óvoda óta kínoz engem és most is azt csinálja.A célja,hogy ne maradjon egy barátom se... szép kis osztály mi?Egy csomóan mondják,hogy nem akarnak elmenni,mert olyan jó a mostani sulijukban.Hát igen,mert senkivel nem esik meg az ami velem.Huhh,de elegem van az egészből.Kérdés:Olyan nincs,hogy a diákok alszanak téli álmot?Mert én inkább alszok három hónapot,mint,hogy ezekkel bírjak ki még két évet.
7 felhasználónak tetszik:
TheTruthAboutLove,
Lil98,
icarlyluv,
Bátor Ventillátor,
MadHatter,
Angel,
Shadygirl
2015. szeptember 02. 15:37
Walessy: Iskola. 2. fejezet:
szerintem az osztálytársam sejti, hogy tetszik nekem (sőt, szerelmes vagyok belé, mint az állat), ugyanis állandóan őt bámulom. és a barátjával állandóan rólam beszélnek, és ez egy kicsit rosszul esik. ma is bioszon, éppen ránéztem, amikor ő is, meg a barátja is rám nézett. és biztos, hogy rólam beszéltek nem értem, mi bajuk van. a srác inkább örüljön, hogy tetszik valakinek. ugyanis ő nem egy mindennapi srác. ő okos, félénk (mint én), nem egy utolsó kis...és még sorolhatnám. nem értem, mért zavarja ennyire, hogy tetszik nekem. én is tetszettem szerintem már pár srácnak, de nem csináltam ilyeneket akárhányszor ránézek, ő egy aggodalmas: "jaj már megint te" arcot vág, vagy nem is tudom. életemben nem voltam még szerelmes ennyire egy srácba se.
és fáj a hasam
reggel, nem tudom, mi bajom volt, de azt hittem tesin, hogy elhányom magam, ugyanis nagyon rég nem ettem. utána meg mentem volna a büfébe, de konkrétan a 8.kerületig tartott a sor. de végül, 4 óra után élelemhez jutottam. juhééé!! valamit már tényleg ki kéne találnom, hogy mit vigyek uzsinak.
mi, 4-en vagyunk barátnők, és az egyik barátnőmnek átjött az egyik legjobb barátja a mi osztályunkba. és amióta itt van, úgy érzem, mintha a barátaim kitaszítanának. könyörgöm: ők 4-en mind egymás mellett ülnek, én meg a terem közepén ülök, és koptatom a nadrágomat a széken. mindig, mikor átmegyünk egy teremhez, én lerakom a cuccom, a barátnőim meg nemhogy odajönnének hozzám, mint tavaly. nem, le se tojnak. sokkal távolabb rakják le a cuccaikat...vagy...áh, ezt hadjuk, nem tudom értelmesen megfogalmazni. és amikor ők 4-en beszélnek, mindig egy kört alkotnak, én meg a szélén bámulom őket. csak nehogy az legyen, mint hatodikban, hogy kiközösítenek. mondjuk, most annyival jobb, hogy itt legalább vannak barátaim. báár nem tudom, hogy ők mind a barátaim-e még.
és én barom végig rinyáltam a nyarat, és mennyire vártam a sulit ekkora lúzer is csak én lehetek
na, én kidühöngtem magam. ki a következő?
2015. szeptember 02. 16:25
Wyrd |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 15.06.12. Hozzászólás: 647 Csatolások: 42 Azonosító: 244797 offline |
Azért ez valahol tragédiás... Az előbb vittek el lányt a mentők, mert nem evett eleget. A két szobatársamat azért rúgták ki az előző sulijukból, mert nem volt jó az alakjuk. Még valahogy az én kedvemet is el tudja venni, amikor látom, hogy a balettosok ott hánytatják magukat... Szép világ, mondhatom...
13 felhasználónak tetszik:
Szandi0820,
Fannycska999,
Lil98,
icarlyluv,
Jody,
TheTruthAboutLove,
riri17,
TarjaNightwish,
Bátor Ventillátor,
Phaedra,
MadHatter,
Angel,
Shadygirl
2015. szeptember 02. 16:28
A nagynénémmel. Megy nála a victim-shaming ezerrel.
2015. szeptember 02. 18:20
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline |
Olyan hülye vagyok. Tavaly (az előző tanévben) lelkibeteg voltam, nem is részletezném; és mindig azt mondogattam, hogy az lenne a legjobb, ha nem is éreznék semmit. És most itt van, hogy már konkrétan semmi se vált ki belőlem érzelmeket, semmi sem tud érdekelni, és most meg ettől vagyok kiakadva. Nem tudom melyik a rosszabb, amikor meg akartam halni vagy amikor olyan vagyok, mint egy gép... Mert persze csak ez a két véglet létezik, képtelenség, hogy egyszer igazán jól is alakuljanak a dolgok.
Lil98,
TheTruthAboutLove,
Szandi0820,
Ravenne,
Bátor Ventillátor,
ApusztákBoszorkánya,
MadHatter,
Angel,
Shadygirl
2015. szeptember 02. 19:55
Idézet (walessy @ 2015.09.01. 17:10)
megkaptuk a suli legnagyobb sátáni bosziját biosz tanárnak
végül meg kiderült, hogy amúgy tök jófej hupsz
2 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor,
Shadygirl
2015. szeptember 02. 20:03
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline |
Úgy néz ki megint én lettem a suli célpontja. Ha a kedvenc sportcipőmben mentem tesizni, leszóltak, mert ők ilyet tuti nem vennének fel. Ha felvettem egy sportmelltartót egyből én egy krva vagyok, reggel azzal a hihetetlenül kedves mondattal köszöntöttek, hogy "Hogy nézel már megint ki?!", de most elegem lett! Ha vettem egy 400Ft-os gyönyörű füzetet egyből azt mondták, hogy apucinak sok pénze van hogy vegyen nekem... A barátnőmet is leszólták a stílusa miatt. Mindjárt átváltok gyilkosba.
10 felhasználónak tetszik:
Fannycska999,
ApusztákBoszorkánya,
Szandi0820,
Lil98,
Bátor Ventillátor,
Phaedra,
MadHatter,
Angel,
Lizania,
Shadygirl
2015. szeptember 02. 21:25
TarjaNightwishBruja de Oz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 235 Azonosító: 198762 online |
Az egyhete tartó,megnem szűnő fülfájásommal,amiről ma Kiderült,hogy külső fülgyulladás...remek!Remélem siet békénhagyni,mivel már a könnyem is kicsordul a fájdalomtól és semmi kedvem tovább szenvedni,mivel a hétvégét nem itthon fekve tervezem!
6 felhasználónak tetszik:
Pocok2001,
Szandi0820,
Bátor Ventillátor,
MadHatter,
Fannycska999,
Shadygirl
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.