Ma éppen minek örülsz?
2013. augusztus 10. 12:00
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline |
Szerencsére elmúlt a fülfájásom. Na és persze,a többiekhez hasonlóan,most én is nagyon örülök ennek a hidegfrontnak.Elég sok eső esett,ami már nagyon kellett,illetve 20 C°-ra lehűlt a levegő,ami ez után a kánikula után nagyon jól esik.
2013. augusztus 11. 12:07
Ma van a szüleim 23-ik házassági évfordulója!
2013. augusztus 11. 14:18
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline |
axn-en van a Teen wolf.
1 felhasználónak tetszik:
Sztár Mániás
2013. augusztus 12. 16:30
Annak, hogy végül nem kellett megműteni a kutyámat. Kb. egy hete belement a lábába megint egy toklász. Elég csúnyán festett, elvittem orvoshoz, ő nem talált benne semmit. Adott kenőcsöt, hogy azzal kenjem, meg fertőtlenítőt. Mondta, ha nem múlik, vigyem vissza. Hát csak nem múlt, ismét megnézte de nem talált benne semmit. És mondta, ha hétfőig nem javul, akkor valószínűleg mélyebben van és meg kell műteni. Én már napok óta teljesen ki voltam, mert persze, hogy ilyenkor az embernek a legrosszabb dolgok jutnak az eszébe (mi lesz, ha nem ébred föl az altatásból, mi lesz ha valami komplikáció lesz műtét közben, stb...). De végül, ma újra át túrkálta a műszerével, és egy hatalmas (de én ekkorát még nem láttam) toklászt húzott ki. Úgyhogy most már remélem rendbe jön és akkor megint mehetünk a futtatóra meg játszhat a haverjaival
2013. augusztus 12. 19:46
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Annak, hogy végre teljes mértékben túl vagyok az alsó tükrözésen. Igazából reggel annyira nem izgultam, de amíg várakoztam, hát addigra eléggé felszökött az idegesség skálám. Azaz igazság, hogy még nem láttam colonoscopiát, és zavart az, hogy nem tudom mit csinálnak velem. Egy nagyon kedves nővérkét kaptam ki, aki ráadásképpen elsőre megtalálta a vénámat, bár azaz igazság, hogy megmutattam neki.XD Ahogy beadta intravénásan az altatót nekem csupán csak az volt a legközelebbi emlékem, hogy anyum fogja a kezemet az őrzőben. Elhinni sem akartam, hogy ilyen gyorsan vége lett a dolognak, hiszen az egyik pillanatban még arról diskuráltam magamban, hogy pisilni kell, de nem engednek ki, aztán félkómásan tértem magamhoz. Nem éreztem sem kellemetlen érzést, sem fájdalmat, csak azt, hogy a rengeteg befújt levegő miatt feszítenek a belek. Öt helyről vettek biopsziát, amit elküldenek szövettanra, s csak két hét múlva tudom meg, hogy mi lesz a dolog eredménye, ám nagy az esély Crohn-ra vagy más bélrendszeri autoimmun betegségre. A vizsgálatot végző doki szerint az állapotom romlott, de biztatásképp kaptam újabb három doboz antibiotikumot, egy doboz gyulladáscsökkentő gyógyszert és valami speciális tápszert, hogy a negyven kilómból ne menjek még le, így remélhetőleg hízni fogok tőle. Azt hittem, hogy az egész napom katasztrófa lesz, de annyira nem volt vészes. Sokkal rosszabbra számítottam, ám az álmomban sem jutott eszembe, hogy a "kábítás" szó az tulajdonképpen narkotikummal való altatást jelenti. A lényeg az, hogy végre túl vagyok rajta, van biopszia is levéve, kaptam gyógyszereket és meg fogok gyógyulni. Ennél jobb hír már vagy egy hónapja nem volt az állapotom felől.
2013. augusztus 12. 20:09
Annak, hogy rendes oktatót kaptunk mára. A bugyimutogatós után kész felüdülés.
2013. augusztus 13. 10:36
Állítólag Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger újra egy pár. Jó lenne, megérdemelnék, hogy boldogok legyenek együtt.
Emellett annak, hogy ma könyvtárba megyek, csütörtökön meg veszek valamilyen könyvet.
Emellett annak, hogy ma könyvtárba megyek, csütörtökön meg veszek valamilyen könyvet.
2013. augusztus 13. 10:38
Annak hogy még nyár van
2013. augusztus 13. 14:28
Há b.zdmeg, tegnap kívántam a hullócsillagtól mert sikeresen láttam egyet. Azt ma valóra is vált. én full azt hittem, hogy ez csak mende-monda de nem. Legközelebb tuit minden nap kint leszek fél órát nem érdekel, ha össze csípnek a szúnyogok de LÁTNI AKAROK MÉG EGY HULLÓCSILLAGOT!!
2 felhasználónak tetszik:
minibogárka,
MadHatter
2013. augusztus 13. 14:39
Ma éppen rengeteg dolognak. Végérvényesen is sikerült befejeznem egy rajzomat, ami vagy egy éve ott poshadt a szekrényem sarkában.
Repesek az örömtől, amiért nem kell megint a tűző napon bandukolnom, és az is örömet csal a szívembe, hogy hamarosan újra láthatom hűn szeretett osztálytársaim..
Repesek az örömtől, amiért nem kell megint a tűző napon bandukolnom, és az is örömet csal a szívembe, hogy hamarosan újra láthatom hűn szeretett osztálytársaim..
2013. augusztus 13. 15:42
huu nem is tudom kaptam ma egy nagyon aranyos csipkés trikót!
2013. augusztus 13. 22:11
Esőő! Megjött az eső így estére! Legalább nem száradunk ki teljesen és most tök jó illat lett hirtelenjében, ha még nem is esett sokat. Hála a jó Égnek!
2013. augusztus 14. 15:20
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
Megérkezett az új családtagunk, egy kismacska. Még nagyon kicsi és félős, de valami tündéri!
1 felhasználónak tetszik:
Destiny015
2013. augusztus 14. 15:28
Ma sok mindennek.
Leginkább annak , hogy kiderült a nyakamon az a kis babszemnyi csomó nem lehet más mint nyirokcsomó duzzanat. Nagyon megijedtem , hogy valami komolyabb dolog , így két napra rá futottam is a kórházba. De semmi komoly. Pénteken megyek vissza újra , és remélhetőleg negatív lesz az eredményem.
Ó , és , tudom hogy leginkább kisgyerekeknek való dolog , de elkezdtem gyűjteni azokat a kis Hupikék Törpikékes dominókat. Mármint , Anya szedi nekem össze mindenhonnan az ismerőseitől , mert könyörögtem neki , hogy nekem is kell olyan. Na szóval már van 15. Oké , visszatértem érett üzemmódba.
Valamint , büszke vagyok magamra , mert egy újabb leckét tanultam az élettől. Így sokkal jobb most.
Leginkább annak , hogy kiderült a nyakamon az a kis babszemnyi csomó nem lehet más mint nyirokcsomó duzzanat. Nagyon megijedtem , hogy valami komolyabb dolog , így két napra rá futottam is a kórházba. De semmi komoly. Pénteken megyek vissza újra , és remélhetőleg negatív lesz az eredményem.
Ó , és , tudom hogy leginkább kisgyerekeknek való dolog , de elkezdtem gyűjteni azokat a kis Hupikék Törpikékes dominókat. Mármint , Anya szedi nekem össze mindenhonnan az ismerőseitől , mert könyörögtem neki , hogy nekem is kell olyan. Na szóval már van 15. Oké , visszatértem érett üzemmódba.
Valamint , büszke vagyok magamra , mert egy újabb leckét tanultam az élettől. Így sokkal jobb most.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.