Ma éppen minek örülsz?
2014. június 16. 20:03
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8895 Csatolások: 235979 Azonosító: 59785 online
|
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2014. június 17. 16:00
nyár van,szombaton megyek nyiregyházára az állatkertbe lehet,vasárnap meg strandra
2014. június 17. 16:32
Végre lezárult a legzsúfoltabb napom a héten.xd Vagyis eddig a legzsúfoltabb..
2014. június 17. 16:50
A tegnapi meccsen Németország nyert! 4:0! 4:0! 4:0!!
2014. június 18. 16:46
Találtam egy tök jó számot és reggel óta azt hallgatom
2014. június 18. 18:25
|
|
Mrs.Jack FrostZelo's babe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1971 Csatolások: 51 Azonosító: 208797 offline
|
Átmehettem 7. osztályba
2014. június 19. 19:39
Két hét múlva konkrétan valóra válik az álmom. Ja, és hogy a bálványom a legeslegeslegtökéletesebb ember ezen a világon. *szívecske*
2014. június 20. 12:37
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Ma volt az évzáró, szóval legfőképpen annak, hogy már csak egy évem van a gimiből. Másrészt meg annak, hogy nagy meglepetésemre könyvjutalmat kaptam a jó tanulmányi eredményeimért. Nem számítottam rá, szóval örültem neki.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. június 20. 21:36
|
|
Kittiszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 206245 offline
|
Tegnap letudtam a szóbelit, és 88%-os lett az infóérettségim, ami nem olyan rossz.
Kiderült, hogy elmegy egy gyerek az osztályból, aki csak bomlasztja a közösséget, és ennek szinte mindenki örül, én meg főleg.
Megint találtam egy remek zenekart, akiknek szanaszét hallgathatom a számait
És végül, ma megölelt valaki, akitől ezt mindig nagyon szívesen veszem, de viszonylag ritkán teszi
Kiderült, hogy elmegy egy gyerek az osztályból, aki csak bomlasztja a közösséget, és ennek szinte mindenki örül, én meg főleg.
Megint találtam egy remek zenekart, akiknek szanaszét hallgathatom a számait
És végül, ma megölelt valaki, akitől ezt mindig nagyon szívesen veszem, de viszonylag ritkán teszi
2014. június 20. 21:42
Vége a nyári gyakorlatnak és a sulinak is.Sokan örülnek,hogy 2 hónapig nincs suli,de én nem.Szerettem suliba járni,de csak az osztály miatt.Gyakorlaton megvarrtam az első szoknyámat,nagyon jó lett.A bizonyítványom egy picit szörnyű lett,de jövőre jobban teljesítek és hát dicséretes lettem informatikából,úgyhogy a tanár megadta a dicséretet
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Megvan, Nina Dobrev után kivel vigasztalódhat Shaun White
Jegyespár voltak, de már szakítottak.
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Kikerült az első kép Scoobyról a Scooby-Doo-ból
Nem teljesen erre számítottunk.
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Az Off Campus sztárja elárulta, hogy valódi volt-e az öltözős jelenet
Valódi volt a sok férfi nemi szerv.
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
"Undi volt!" - mondta Kit Harington arról, hogy együtt kellett lennie a Trónok harca-beli kolléganőjével
Nem kendőzte el a véleményét.
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Botrányt kavart a Heated Rivalry sztárjának egy régi fotója
Sokan csalódtak benne a régi fotója miatt.
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Óriási szerelem volt, de hamar kihunyt a tűz: így érzi magát Ariana Grande a szakítás után
Hónapokkal ezelőtt megtörtént.
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Benny Blanco olyan helyen csókolta meg Selena Gomezt, hogy elpirulunk a kép láttán
Továbbra is dúl köztük a szerelem.
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
"Hollywood kegyetlen" - Ezt kellett feladnia Matt Damonnek a hírnévért
Elárulta, mi volt az ára a sikerének.