Ma éppen minek örülsz?
2014. augusztus 20. 15:02
Végre debütál az a banda, amit már vagy egy éve várok. Csakis jó lehet, amit össze fognak hozni. Főleg, hogy a U-KISS "húgbandája" lesznek.
Másik dolog: jól haladok a kötelező olvasmányokkal. Bár hányingerem van a szeptember 1-je gondolatától is, majd csak túlélem valahogy. Visszatérve: 12-ből már négyet elolvastam, ami esetemben nagy szó, mert tavaly tízből egyet sikerült. Még ráhúzok vagy kettőt, és máris itt a sulikezdés. De nem baj, vigasztal a tudat, hogy közeleg a SISTAR új dala, a UKISS 6. születésnapja, a LABOUM debütje és a Budokan koncert.
NA MEG: itt lesz a VIXX, emberek! Igaz, hogy nem tudok menni Pestre miattuk, de irtó módon örülök neki.
Másik dolog: jól haladok a kötelező olvasmányokkal. Bár hányingerem van a szeptember 1-je gondolatától is, majd csak túlélem valahogy. Visszatérve: 12-ből már négyet elolvastam, ami esetemben nagy szó, mert tavaly tízből egyet sikerült. Még ráhúzok vagy kettőt, és máris itt a sulikezdés. De nem baj, vigasztal a tudat, hogy közeleg a SISTAR új dala, a UKISS 6. születésnapja, a LABOUM debütje és a Budokan koncert.
NA MEG: itt lesz a VIXX, emberek! Igaz, hogy nem tudok menni Pestre miattuk, de irtó módon örülök neki.
2014. augusztus 20. 16:13
Végre végeztem a bőröndbe bepaoklássa. Szép kis egésznapos elfoglaltság volt,de örülk,hogy nagy nehezen még becsukni is siekrült a bőröndöm
2 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya,
Cute girl 998
2014. augusztus 20. 17:54
Az első (és nagyon remélem hogy nem az utolsó) Virágkarneváli szereplésemnek. Hihetetlen élmény volt, mind a vonulás, mind a tánc, borzasztóan élveztem az egészet. Volt persze pár idegesítő tényező, de az első tánc után minden helyre zökkent. Felejthetetlen élmény volt.
Beyla,
Szandi0820
2014. augusztus 20. 20:04
29-én Kárpátia koncertre megyek legjobb barátnőmmel, valamint egy itteni lánnyal (taylex) is találkozom megint, és remélhetőleg egy másikkal is sikerül találkoznom koncert előtt (Lucille).
Na és ki megy szeptemberben a kedvenc bandájának a koncertjére? Hát én. Készülj Rácalmás, tombolni fogunk Ossian-on (ha minden igaz, ide is taylex kíséretében megyek)!
Lehet ez még jobb?
Na és ki megy szeptemberben a kedvenc bandájának a koncertjére? Hát én. Készülj Rácalmás, tombolni fogunk Ossian-on (ha minden igaz, ide is taylex kíséretében megyek)!
Lehet ez még jobb?
Cute girl 998,
AFCfan
2014. augusztus 21. 00:09
Találtam egy gyönyörű western csizmát *-* Oké, igazából angol stílusban lovagolok, de a westernes dolgok mindig vonzottak, az egész lovaglási stílus, öltözködés, a csodaszép conchókkal díszített nyergek és kantárok, és régóta vágyom egy csizmára.
A bökkenő csak ott kezdődik, hogy egy ilyen csizma újonnan 10.000 ft fölött van, ami igencsak meghaladja a kapacitásom. Ma elég unalmas napom volt, így felnéztem a gyakorikérdésekre, ahol bár sok baromság van, adnak hasznos tippeket is, úgyhogy "próba, cseresznye" - alapon írtam egy kérdést, nem-e tudnak 15.000 Ft alatt westerncsizmát. Igazából eszembe se jutott apróhirdetéses oldalakon körülnézni, de linkeltek egyet, aztán eszembe jutott a jófogás.hu az idegesítő reklámjával, úgyhogy arra is felnéztem, és találtam egy viszonylag jó állapotú, szolid kinézetű (azért túl színeset nem szeretnék, bár azok is tetszenek, de városba utcára elég érdekesen néznék ki) csizmát hihetetlenül jó áron. Írtam is az eladónak, remélem, válaszol. Igazából baromira megéri, mert ha még nem is lesz jó, akkor sem veszítettem vele semmit.
Amúgy igaz, hogy holnap nyolckor kelek, és még mindig itt kockulok, de csizma-lázban égek, iszonyatosan izgatott vagyok, mit válaszol a hirdető. Remélem, anya is belemegy, de 3500 Ft egy olyan csizmáért, amit tízezrekért kapsz meg újonnan, nem rossz üzlet.
A bökkenő csak ott kezdődik, hogy egy ilyen csizma újonnan 10.000 ft fölött van, ami igencsak meghaladja a kapacitásom. Ma elég unalmas napom volt, így felnéztem a gyakorikérdésekre, ahol bár sok baromság van, adnak hasznos tippeket is, úgyhogy "próba, cseresznye" - alapon írtam egy kérdést, nem-e tudnak 15.000 Ft alatt westerncsizmát. Igazából eszembe se jutott apróhirdetéses oldalakon körülnézni, de linkeltek egyet, aztán eszembe jutott a jófogás.hu az idegesítő reklámjával, úgyhogy arra is felnéztem, és találtam egy viszonylag jó állapotú, szolid kinézetű (azért túl színeset nem szeretnék, bár azok is tetszenek, de városba utcára elég érdekesen néznék ki) csizmát hihetetlenül jó áron. Írtam is az eladónak, remélem, válaszol. Igazából baromira megéri, mert ha még nem is lesz jó, akkor sem veszítettem vele semmit.
Amúgy igaz, hogy holnap nyolckor kelek, és még mindig itt kockulok, de csizma-lázban égek, iszonyatosan izgatott vagyok, mit válaszol a hirdető. Remélem, anya is belemegy, de 3500 Ft egy olyan csizmáért, amit tízezrekért kapsz meg újonnan, nem rossz üzlet.
2014. augusztus 21. 10:57
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Az új Lana Del Rey-s avataraimnak. Ezer hála, Rékakroki72!
2014. augusztus 21. 13:59
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Annak, hogy a konyha ép és minden rendben van. Gyorsan odadobtam egy kis húst főni a kutyának, ugyanis már második napja hány szegénykém. Így úgy döntöttem, hogy megfőzöm neki az egyik ezer éves csirkemellet a fagyasztóból - így eszik valami könnyű, de mégis tápláló kaját, hogy le ne gyengüljön. Feljöttem a szobámba, mondván, hogy negyed óra múlva ránézek, hát olyan szinten elfeledkeztem róla, hogy a sercegésre lettem figyelmes. Csak kifutott, hála a jó Istennek. Az kell b*szd ki, hogy felgyújtsam a konyhát! Örülne a família, ha sz*rrá égett konyhára jönnének haza!XD
Szandi0820,
ApusztákBoszorkánya
2014. augusztus 21. 16:04
Annak,hogy ma tudtam egy kicsit edzseni itthon meg pihenhetek,videókat nézhetek stb
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2014. augusztus 22. 12:11
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Annak, hogy ez az 1900. hozzászólásom.
1 felhasználónak tetszik:
ApusztákBoszorkánya
2014. augusztus 22. 15:01
Képes volt Saint Lazslo-nak elnevezni azt a szegény gyereket. Erre is csak Pete Wentz képes.
2014. augusztus 22. 15:26
Mivel a nagymamám abba a suliba, dolgozik ahova én s járok, megtudtam hogy pénteken lesz valami suliváró csak a mi évfolyamunknak. Jó lesz látni az osztálytáraimat. Azt még nem tudom mit jelent ez a suliváró...
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.