Ma éppen minek örülsz?
2014. augusztus 22. 21:49
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Öcsém ma délután levizsgázott a zöld övre real aikidóban, szóval mostmár csak kettő hiányzik, hogy fekete öves legyen. Erre készült egész nyáron, ráadásul még külön dicséretet is kapott.
8 felhasználónak tetszik:
AFCfan,
riri17,
ilus1996,
Szandi0820,
ApusztákBoszorkánya,
itsjustme,
Beyla,
Angel
2014. augusztus 22. 21:58
Annak, hogy ma megkaptam életem első POPCORN magazinját... nem is kifejezetten ennek, hanem a benne lévő U-KISS poszternek örülök. Szépen megkértem anyát, hogy vegye meg, mire ő rám csodálkozott, hogy: "Téged érdekel, ami benne van?" Érthető, hiszen nem épp azok a sztárok életem értelmei, akikről a legtöbb cikk szól, viszont nekem baromira megérte, mert az EXO-ról is van benne cikk, na meg olyasmi poszterek, amiket talán lepasszolhatok osztálytársaimnak.
Szóval... a falam színét és a posztert szerintem egymásnak találták ki. Kicsi dolog, de nekem bearanyozta a napom.
Szóval... a falam színét és a posztert szerintem egymásnak találták ki. Kicsi dolog, de nekem bearanyozta a napom.
2014. augusztus 22. 23:25
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline |
hogy kb egy fél óráig végre csend volt
2014. augusztus 23. 16:38
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Megkaptam az új számítógépemet, ami sokkal gyorsabb és használhatóbb.A réginek már minden baja volt.
Ráadásul a legújabb verziót(Windows 8) telepítette rá a bátyám. És hát klassznak tűnik, csak el kénne valahogy igazodnom rajta, mert nagyon új(Értsd: nem kell a neten böngésznem az időjárásról, útvonaltervről meg ilyesmik, ezek mind alapjáraton rajta vannak) az egész az xp-hez képest. De egyelőre pozítivumokat tudok felhozni az új géppel kapcsolatban, ami még olcsón is vettünk. Szóval jelenleg ennek örülök.
Ráadásul a legújabb verziót(Windows 8) telepítette rá a bátyám. És hát klassznak tűnik, csak el kénne valahogy igazodnom rajta, mert nagyon új(Értsd: nem kell a neten böngésznem az időjárásról, útvonaltervről meg ilyesmik, ezek mind alapjáraton rajta vannak) az egész az xp-hez képest. De egyelőre pozítivumokat tudok felhozni az új géppel kapcsolatban, ami még olcsón is vettünk. Szóval jelenleg ennek örülök.
2 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998,
Beyla
2014. augusztus 23. 16:43
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Annak, hogy addig alhattam, ameddig akartam. Éljen a semmittevés!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. augusztus 23. 19:34
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline |
Apa elvitt minket kajálni a kedvenc pizzériánkba. Jó, ez nem tűnik nagy dolognak, de apával végre kibékültünk. Plusz végre rendesen itthon volt, ami elég ritka.
2014. augusztus 23. 20:55
hogy vettünk egy új táskát a suliba, és egyszerűen IMÁDOM!! és azért is örülök, mert mindgyárt megyek gólyatáborba!! (aug. 26-30)
1 felhasználónak tetszik:
Cute girl 998
2014. augusztus 24. 16:16
Oké, a mai F-1-es eredményeknek
Először is, Kimi végre negyedik lett, ami óriási teljesítmény, azt meg még jobb látni, hogy megelőzte Alo -t. Végre
Aztán Daniel továbbra is hozza a formáját, megnyerte a futamot, iszonyatosan ügyes a srác. És nem lehet nem szeretni
Szóval az egész futam jól alakult, bár szerintem k*csögség volt kifütyülni Nico-t Na mindegy.
Először is, Kimi végre negyedik lett, ami óriási teljesítmény, azt meg még jobb látni, hogy megelőzte Alo -t. Végre
Aztán Daniel továbbra is hozza a formáját, megnyerte a futamot, iszonyatosan ügyes a srác. És nem lehet nem szeretni
Szóval az egész futam jól alakult, bár szerintem k*csögség volt kifütyülni Nico-t Na mindegy.
Szandi0820,
Angel
2014. augusztus 24. 16:18
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Annak, hogy a kedvenc kajámat esszük vacsira. Thanks, mom!
2014. augusztus 25. 03:49
A négynapos londoni út csodálatos volt. Voltunk itt-ott, igazából egész nap járkáltunk, és volt, hogy már majdnem összeestem a fáradtságtól, de teljesen megérte. El is döntöttem, hogy valamilyen módon beleszövöm jövőmbe Londont, de persze a kérdés az, hogy hogyan.
És most van még egy hét itthon punnyadni.
És most van még egy hét itthon punnyadni.
2014. augusztus 25. 07:53
Hogy sikerült az 1001. hozzászólásomat megírnom!
2014. augusztus 25. 15:27
Annak, hogy ma megvettem A végzet ereklyéi c. könyvsorozat első három részét.
2014. augusztus 25. 18:49
Megmondtam a magamét annak, akik szóban bántott, és igazságtalankodott velem. És értékelem, hogy bocsánatot kért
2014. augusztus 25. 21:02
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline |
Annak, hogy néha egy-egy kis beszélgetéssel úgy fel tudják dobni a kedvemet Ma fogtechnikustól hazafelé jövet ismerőssel jöttem, és az alatt a félórás út alatt szinte teljes egészében kigyógyított a *magamalattvagyokhagyjonbékénmindenki* érzésemből aztán megköszöntem neki, mire egy újabb útra invitált annyira értékelem az ilyeneket
Szandi0820,
Beyla
2014. augusztus 25. 23:58
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
ez valószínűleg csak nekem nagy dolog, de gasztronómiai analfabétaként, és úgy, hogy anyámék már mondhatni kitiltottak a konyhából, mert valamit mindig felgyújtok/szénné égetek/elcseszek, és ha épp valami általam készítettel vonulok be a szobámba, rendszeresen megkapom, hogy milyen szarul néz ki, és milyen szar szaga van - az a baj, általában az íze sem különb -, nekem rohadt nagy dolog. ma unalmamban bevonultam a konyhába, hogy csináljak valami nasit, nevelőapám szokás szerint pofákat is vágott rá, mikor felajánlottam, hogy szívesen megosztom vele, mert úgyis csak rám romlana. elkészítettem, bármilyen rosszul is nézett ki, beraktam a hűtőbe, hogy összeálljon vagy mi, aztán most, mikor mentem ki, hogy egyek belőle, az fogadott, hogy a tál fele üres, és tényleg ehetőre sikerült. el se hiszem, ez most úgy feldobott.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.