Starity

Holnap érkezik egy új Lady Gaga-dal?!

2011. január 18. 18:06   |   Szerző: bionic_fame

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Born This Way címet viselő korong még várat magára,
de az első kislemez debütálása rohamosan közeledik, hiszen a Grammy-díj-átadó gála keretein belül hallhatjuk először az albummal azonos című dalt.

hirdetés
Holnap érkezik egy új Lady Gaga-dal?!

A neves divatház, a Thierry Mugler legújabb kreatív igazgatója, Nicola Formichetti lett. A fiatal tervező neve ismerős lehet, hiszen Gaga kreatív csapatát erősíti már évek óta. 

Január 19-én kezdetét veszi a Párizsban helyet foglaló Thierry Mugler divatshow, melynek zenei szervezője nem más, mint Lady Gaga lesz.
 A tervező egyébként több ruhát is készített már a popikon számára, néhányat láthattunk is a Paparazzi című számhoz készült videójában.

A divatbemutatóval kapcsolatban azonnal szárnyra keltek a pletykák, miszerint Gaga a legújabb albumán található számok egyikéből készít majd remixet, ami felcsendül a show-n.

A találgatások viszont hamar véget is értek, hiszen maga Lady Gaga erősítette meg a szóbeszédet egy Twitter-üzenetben:

„Én vagyok a zenei szervezője a Mugler-divatbemutatónak. A show-n egy remix lesz majd hallható egy ‘Born This Way’-es dalból, amit a bemutatóra és a ruhadarabokra szabtunk.”

Tehát holnap hallhatunk egy bemutatóváltozatot a Born this way egyik dalából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek