Starity

Pénzért terjesztenek pletykákat LiLóról

2011. január 22. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan nemrég kijöhetett a rehabról, de hamarosan ismét bíróság elé állhat. A klinika egyik alkalmazottja erőszakkal vádolja, amit LiLo most megcáfolt.

hirdetés
Pénzért terjesztenek pletykákat LiLóról

Mint azt már korábban hírül adtuk, Lindsay Lohan távozhatott a rehabról, de még a szabadon bocsátása előtt egy ápolónő azt állította, hogy a színésznő megszegte próbaidejét, és bántalmazta őt. Ám LiLo rácáfolt minden ilyen pletykára, és igencsak megmondta a magáét arról, amit Dawn Holland terjeszt:

„Nem, nem vertem meg azt a nőt! Csakis azért terjeszti az álhíreket, hogy engem bemártson, és fizessek neki, hogy abbahagyja a terjesztést olyan pletykákról, amik még csak meg sem történtek” – mondta a TMZ-nek.

Úgy tűnik, Lindsay elszántan bizonygatja igazát, azonban az ügyet az ápolónő mégis bíróságra szeretné vinni, s ha ott bűnösnek találják a hírességet, akár több hónapos letöltendő szabadságvesztésre is ítélhetik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek