Starity

Helena Bonham Carter nem fekszik kés alá

2011. január 31. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Helena Bonham Carter elárulta, nem szeretne azon nők közé tartozni, akik ha a negyvenes éveikben tükörbe néznek, azonnal rohannak a sebészhez.

hirdetés
Helena Bonham Carter nem fekszik kés alá

A 44 éves színésznő leszögezte: sosem plasztikáztatott, és ezután sem fog. Színésztársait is arra inti, őrizzék meg a természetes szépségüket, mert bár az élet és fiatalság múlandó, nem éri meg sebészhez fordulni.

Helena úgy gondolja, egy ilyen beavatkozás sokat rontana a színészi képességein, és nem lenne elég eredeti a játéka. „Jobban teszed, ha békén hagyod az arcodat, a probléma ugyanis az, hogy a nagy felbontású kamera mindent megmutat. Nézd csak meg Judy Denchet! Gyönyörű, és folyamatosan foglalkoztatják. Ezt kívánom saját magamnak is” – mondta a színésznő a Daily Mailnek adott interjújában.

Az Alice Csodaországban című film Vörös királynője hozzátette, egy nőnek két választása van: vagy kés alá fekszik, vagy megvénül, és úgy gondolja, az utóbbinak kell bekövetkeznie. „Van valami szép az idősödő nőkben. A ráncok jelentenek valamit.”

A színésznőt természetes szépségében legközelebb Colin Firthszel láthatjuk A király beszéde című alkotásban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek