Starity

Vanessa Hudgens saját divatmárkát szeretne

2011. február 04. 17:05   |   Szerző: mikeyla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa Hudgens nem unatkozik, ugyanis újabb ötletekkel állt elő a jövőre nézve. Miután a színésznő lett a Candie’s új arca, úgy látszik, nem csak reklámozni, de tervezni is szeretne.

hirdetés
Vanessa Hudgens saját divatmárkát szeretne

Vanessa Hudgens 2011-ben sem unatkozik. A színésznő idén mutatja be legújabb filmjét, a Sucker Punchot, valamint elkezdi forgatni a Journey 2: The Mysterious Islandet. Emellett nemrég jelentették be, hogy ő lett a Candie’s új arca. Vanessa viszont nem elégszik meg ennyivel: nem csak bemutatni, hanem tervezni is szeretne ruhákat.

Imádom a divatot, de szeretem a dolgokat a kreatív oldalukról megközelíteni. A divat számomra alkotás, éppen ezért nem csak bemutatni, hanem megalkotni is szeretném a ruhákat, kiegészítőket... – mesélte lelkesen.

Miss Hudgens persze tisztában van azzal is, hogy még rengeteget kell tanulnia ahhoz, hogy igazi divattervező váljon belőleSzámomra épp azért jó ez a lehetőség a Candie’s-nél, mert így láthatom, hogyan zajlik a teljes folyamat. Óriási lehetőség, hogy modellként és szóvivőként mindent megismerhetek, a tervezéstől a megvalósulásig.

Ezek szerint Vanessa nem fog unatkozni a jövőben sem. Mi már csak a végeredményre vagyunk kíváncsiak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek