Starity

Ian: „Átérzem, min megy keresztül Damon”

2011. február 06. 13:01   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sztárja elárulta: átérzi, amin az általa megformált karakter, Damon keresztülmegy.

hirdetés
Ian: „Átérzem, min megy keresztül Damon”

A PopWrap nemrég Kat Grahammel készíthetett interjút, ezúttal pedig a szexi vámpírt, Ian Somerhaldert is sikerült utolérniük.

Az újságíró először megpróbálta Damon kríziseiről faggatni a színészt:  „Mindannyiunknak vannak ezek a klisé szerű létezésről szóló filozofálásaink fiatalon, a 20-as éveimben mindig kerestem erre a választ. Ő tényleg felfedez dolgokat, jobban mint máskor, most ugyanis 150 év alatt először megtudja, hogy ez az »érzés« dolog hogyan működik. Elég nehézkes ezzel viaskodni – árulta el. Majd beszélt Damon érzelmes monológjának hátteréről: – Az pár elég katartikus óra volt, nemcsak Damonnek, hanem nekem is. Néha az olyan jelenetek tényleg, tényleg nagyon érdekesek, mivel mélyen belőled jönnek. Rákényszerülsz, hogy átérezd, amin a karakter keresztülmegy...

Ezután mesélt Damon kapcsolatairól, majd az újságíró megpróbált néhány spoilert is kihúzni Ianből a jővőt illetően – vajon Damon veszélyes oldala újra feltűnik-e –, de semmi konkrétumot nem árult el: „Damon egy hullámvasúton ül. Ez az érzelmi utazás számára elég bonyolult. De ha Damon meg is ment egy kiscicát egy fa tetejéről, vagy letépi valakinek a fejét, azt a saját módján csinálja. És valószínűleg mindkettőt ugyanazzal a mosollyal csinálja végig. [...] Damon valami olyanért harcol, ami nagyobb nála, és ez mindent megváltoztat” – fejezte be az interjút.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek