Starity

Katy Perry hozzászokott hatalmas melléhez

2011. február 09. 09:09   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy tavaly találta ki, hogy parfümöt dob piacra. Nem megszokásból, hanem úgy gondolja, ahogy a zenei piacon, úgy a parfümiparban is van egy olyan piaci rés, ahova jól beleillenek az ő elképzelései.

hirdetés
Katy Perry hozzászokott hatalmas melléhez

Katy parfümje reklámozásáért szinte mindent bevet, a mellét, a bugyiját meg pár buta nyilatkozatot is.

Perry olyan illatot szeretett volna létrehozni, mely picit misztikussá teszi majd a viselőjét, de nem túl erős ahhoz, hogy minden nap lehessen viselni. Azt nem tudni, hogy végül milyen lett ez az illat, de a neve Purr, vagyis 'dorombolás'. Lila színű, macska alakú üvegben kerül majd a polcokra novembertől.

A parfümhöz készült honlapon az énekesnő egy óriási fonalgombolyag mellett homorít szexi nagymacskaként, amiből könnyen rá lehet jönni, hogy Katy melyik oldalával szeretné az illatot eladni.

A elmúlt napokban Mexikóba utazott népszerűsíteni a terméket, ahol több fronton is bevetette a testét. Először egy szolíd ruhában pózolt az újságíróknak és fotósoknak, miközben csókolgatta az üvegcsét. Majd válaszolt pár kérdésre, de közben sikerült annyira ügyetlenül  leülnie – talán véletlenül, talán direkt –, hogy a fotósok megörökítsék a bugyiját.

Ezután a szolíd ruhát egy jóval erotikusabbra cserélte. Egészen pontosan akkora dekoltázst varázsolt magának, mely miatt úgy kellett összefogni a ruháját, hogy ne buggyanjon belőle elő a melle: a középen átlátszó ruhájával nem sokat bízott a fantáziára.

Az ELLE magazinnak adott interjúban is melleiről beszélt: „Amikor gyerek voltam, hatalmas melleim voltak, nem tudtam, mit csináljak velük. Minimizer melltartót hordtam, nem volt valami szép azokkal a bazi vastag pántokkal! Cikiztek a nagy ballonok miatt. Azt akartam, hogy úgy nézzek ki, mint Kate Moss. Akkor még nem tudtam, hogy egyszer jól jönnek majd” – mesélte  Katy Perry.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek