Starity

Düki: „VV Béci taktikája miatt nagyképű”

2011. február 22. 13:01   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bad Boyz frontembere jó barátságot ápol a Való Világ Rácz Bélájával, aki nem titkoltan zenei karrierbe akar kezdeni a villalét után.

hirdetés
Düki: „VV Béci taktikája miatt nagyképű”

A Csillag Születikben feltűnt Düki egy ideje már nemcsak táncol, hanem énekel, sőt, hamarosan zeneszerzésbe is kezd: „Már 12 éves korom óta szeretnék a zenével komolyabban foglalkozni, de csak most értem be arra, hogy elkezdjem, úgyhogy belevágtam” – meséli a Bad Boyz frontembere, aki már saját zenéket és videoklipet is gyártott. A srác egyébként nemcsak az RTL tehetségkutatójában megismert tánccsapattal lépett fel korábban országszerte, hanem a jelenleg első számú tinisztárként tündöklő SP koreográfiáiban is gyakran megcsillogtatja a tehetségét.

„SP-vel nagyon jól megmaradt a viszonyunk, most épp a nagykoncertjére próbálunk heti három alkalommal, valamint száz százalékban támogatjuk egymást mindenben” – mondta el a Tabu Tv internetes videójában Düki, aki teljesen autodidakta módon sajátította el a művészetét. „Úgy kezdtem, hogy egy gabonapelyhes dobozhoz kapott hip-hop zenei programmal alkottam először zenéket. Ez még nagyon kezdetleges volt, de sokat fejlesztettem magam, és ma már olyan szintre jutottam, hogy publikálható az, amit csinálok!”

Düki egyébként manapság a szólókarrierjén kívül a Való Világ által középpontba került Béci zenei életével is foglalatoskodik: „Béci nagyon jó barátom. Egy utcában lakunk, és ha kijön a villából, akkor én fogom neki csinálni a zenéket, és mindenben segíteni fogom, hogy ő is elindíthassa a zenei pályafutását. Őt nagyon jó embernek tartom, szerintem egyáltalán nem nagyképű, maximum a taktikája miatt mutatja egy kicsit erősebbnek magát!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek