Starity

Anna Abreu új lemezt jelentet meg

2011. február 23. 22:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anna Abreu új albummal jelentkezik. A portugál származású finn énekesnő Rush című albumáról már megjelent az első videoklipes dal.

hirdetés
Anna Abreu új lemezt jelentet meg

Anna Eira Margarida Mourão de Melo e Abreu – ismertebb nevén Anna Abreu – március 30-án vadonatúj albummal lepi meg rajongóit. A Rush címet viselő korong első kislemeze napvilágot is látott Finnországban, sőt, már videoklip is készült hozzá.

A Hysteria című felvétel méltó felvezetése az új lemeznek. Egyelőre nem tudni, hogy az új számok mennyire követik azt a vonalat, amelyet már az eddigieknél megszokhattunk, viszont biztos, hogy a 2007-ben feltűnt sztárnak nagy esélye van a sikerre.

Annyi még nyilvánosságra került az új korongról, hogy 10 angol nyelvű felvételt fog tartalmazni, valamint az is, hogy az új lemez producere nem más, mint az a Jukka Immonen, aki Finnország egyik legkedveltebb énekesnőjének, Jenni Vartainennek dalaiban is segédkezett már.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek