Starity

Lady Gaga fiatal rajongójával lépett fel

2011. március 04. 18:06   |   Szerző: audrey

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga egy korábbi interjújában tett egy ígéretet, amit csütörtöki koncertjén be is váltott: a 10 éves Maria Argonnal lépett egy színpadra, aki pár héttel ezelőtt keltette fel az énekesnő figyelmét.

hirdetés
Lady Gaga fiatal rajongójával lépett fel

Lady Gaga saját Facebook-oldalán posztolta annak a 10 éves kanadai kislánynak a videóját, melyben a Born This Way című számot énekelte.

Az énekesnő akkor könnyekig meghatódott a feldolgozáson, és február közepén egy rádióadásban fel is vette a kapcsolatot a kis Mariával, akinek meg is ígérte, hogy torontói koncertjén csatlakozhat hozzá a színpadon.

Nos, Gaga ezt az ajánlatát be is váltotta, hiszen március 3-án a The Monster Ball Tour keretein belül megérkezett a kanadai városba, ahol természetesen Mariát is színpadra invitálta, hogy megmutassa a 20 ezer fős közönségének, mennyire imádja rajongóit.

A slágergyáros előadó hatalmas öleléssel köszöntötte a kislányt, majd együtt a zongorához ültek. Gaga ezeket mondta közönségének: „Nagyon izgatott vagyok, hogy Maria ma itt van, mert ő azt képviseli, amiről ez a dal szól. Hiszen a következő generécióról és a jövőről van szó, nincs több megosztottság.”

Ezek után pedig együtt kezdtek bele a nagy sikerű Born This Waybe. Gaga szemébe könnyek szöktek, miközben hallgatta a kislány éneklését. 

„Csak azt szeretném mondani, hogy nagyon hálás vagyok. Meg akarom köszönni a támogatásaitokat! Winnipegből jöttem ide, hogy énekeljek nektek. Remélem élveztétek!” – mondta Maria a dal végeztével.

A könnyekig meghatódott énekesnő pedig a következő szavakat intézte a közönségéhez, miután Maria lement a színpadról: Ha csak egy embert meg tudsz érinteni, az már elég.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek