Starity

Bonnie Tyler dala a Chevrolet új reklámjában

2011. március 16. 23:11   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Total Eclispe of the Heart 1983-as sláger, amely meghódította a világot. Egy tucat hollywoodi mozifilm betétdala lett, és több reklámban is felcsendült már az elmúlt 28 év alatt.

hirdetés
Bonnie Tyler dala a Chevrolet új reklámjában

A teljes egészében a General Motors által Brazíliában fejlesztett Chevrolet Agile szuperminit Argentínában gyártják. A beépített WiFi (a világon az első autóba épített WiFi-rendszer), 3G-router és beépített internetmodemmel, valamint a blue vision fényszóró-technológiával felszerelt városi crossovert idén tavasszal hozzák forgalomba, csak Dél-Amerikában.

Ennek apropójából készült reklámfilm, amelynek zenéje Bonnie Tyler első számú világslágere, a Total Eclispe of the Heart. Bár a kisfilmben nem szerepel Bonnie, a reklámtervezők nem bízták a véletlenre. Egy jól bevált slágerrel fűszerezték meg a reklámfilm hangulatát, amely két barátról szól, akik elválaszthatatlanok egymástól, a szó szoros értelmében, hiszen az internetnek köszönhetően folyamatosan együtt lehetnek. Azonban egy stoppos fiatal lánynak köszönhetően inkább a valós értékekre és kapcsolattartásra helyezi a hangsúlyt, a cyberbarát pedig a hátsó ülésen landol. Természetesen a videóban az új autó stílusjegyeit is kiemelték.

Egy éve egyébként Nagy-Britanniában a MasterCard új, Word bankkártyájának reklámarca lett a brit rockdíva. Annak a reklámfilmjét Új-Zélandon forgatták, és szintén a Total Eclipse of the Heart dalának egy speciálisan erre a koncepcióra épült szövegét énekli egy szupermarket parkolójában. Az új bankkártyáról, annak előnyeiről és a Bonnie Tyler-es reklámkampányról amerikai, kanadai és több európai gazdasági szaklap is elismerően nyilatkozott.

Úgy tűnik, a trónkövetelő tinisztárok nem mindig, és nem minden esetben válnak be, és inkább egy, már világszerte elismert művészt, vagy annak szerzeményét használják fel, még akkor is, ha már a hatodik X felé jár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek