Starity

Ed Westwick még most is honvággyal küzd

2011. március 15. 14:02   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Gossip Girl sztárja, amikor csak teheti, szívesen utazik haza, hogy szüleivel és barátaival lehessen.

hirdetés
Ed Westwick még most is honvággyal küzd

Ed Westwick új filmjének köszönhetően egyre több magazinfelkérést kap. A színész ezúttal a more! újságírójával, Alan Carral beszélgetett új filmjéről, majd néhány olyan dolgot is megosztott a szerkesztővel, ami hazájához köti.

Ed elmondása szerint nagyon élvezte a Chalet Girl forgatását, mivel végre önmaga lehetett, és egyáltalán nem kellett erőltetnie az amerikai akcentust: „Nagy megkönnyebbülés volt számomra, hogy nem kellett amerikai akcentussal beszélnem, és nagyszerű volt a változatosság kedvéért angolokkal dolgozni” – mondta.

Bár a Gossip Girl miatt legtöbb idejét New Yorkban tölti, mégis szívesen utazik haza, hogy pár napot szüleivel és barátaival tölthessen: „Az időm bizonyos részét Angliában tölthetem. Szeretem az otthonom, és jó együtt lenni a családommal és a barátaimmal. Nagyon jó érzéssel tölt el, ha néha megszökhetek Amerikából. Az USA-ban ugyanis egyedül kell néznem a focimeccseket, hiszen ott nincs olyan társaság, akikkel ki tudnék menni a pályára. Még mindig nem találtam olyan helyet sem, ahol annyira ízletes a hal vagy a sült krumpli, mint otthon. És persze a kolbászos szendvicsek is hiányoznak a helyi pékségből.” 

Végezetül készülő filmjéről is nyilatkozott: „A Clint Eastwood által rendezett J. Edgar című filmben Leonardo DiCaprio mellett tűnök majd fel, és egy fiatal FBI-ügynököt fogok alakítani, szóval izgatottan várom.” 

 A teljes interjú a more! magazin hasábjain olvasható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek