Starity

Betiltják Johnny Depp új filmjét?

2011. március 16. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lehet, hogy betiltják Depp legújabb, listavezető filmjét, a Rangot – legalábbis az amerikai dohányzásellenes csoportok ezt szeretnék elérni.

hirdetés
Betiltják Johnny Depp új filmjét?

Különböző dohányzást ellenző civil szervezetek a tengerentúlról úgy vélik, hogy Johnny Depp új filmje, a Rango nagyon rossz hatással van a gyermekekre, mivel nagyjából 60 olyan jelenet található benne, amiben dohányoznak.

„A gyerekek kedvet fognak kapni a dohányzáshoz a film miatt! –  szólalt fel az egyik antinikotinista szervezet vezetője. – Hogyan adhattak engedélyt arra a stúdiófőnökök, hogy egy családi filmben dohányozzanak a karakterek?!”

A dohányzást ellenző szervezetek most arra kérik az Amerikai Mozgóképszövetséget, hogy adjon legalábbb 16-os korhatáros besorolást a Rangónak. Egyszer már elutasították őket, mondván, a besorolás mértékének döntését az erőszak és a szex alapján hozzák meg, amiben a Rango nem bővelkedik.

Az antidohányosok egyúttal a 101 Kiskutyát is likvidálhatnák, mivel Szörnyella de Frász láncdohányos. A Rango jelenleg is a csúcson van. A nyitóhétvégén csaknem 38 millió dolláros összbevétellel került az észak-amerikai toplista élére, és nálunk is vezet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek