Starity

Liptai Claudia kitűnően tud furulyázni

2011. március 24. 16:04   |   Szerző: dave095

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 műsorvezetője Majkával ment népszerűsíteni új műsorukat a Frizbibe, ahol kiderült, hogy a csatorna örökös üdvöskéje igen jól tud furulyázni.

hirdetés
Liptai Claudia kitűnően tud furulyázni

Liptai Claudia és Majka Hajdú Péter műsorába mentek promózni új műsorukat, a Nagy Duettet, ahol énekescelebek fognak énekelni egyszerű közszereplőkkel, amelyben megmérettethetik magukat, ők ketten pedig a konferálói feladatot fogják betölteni. Liptai bevallotta: annyit konyít a zenéhez, hogy volt férjét egy musicalben való szereplése alatt szedte össze, és hogy tényleg tud furulyázni. Ez a kis elszólása megannyi kínos helyzetet és beszólást szült, majd a körülbelül 30 perces beszélgetés alatt leginkább az derült ki, hogy mindkét műsorvezető nagyon bírja egymást, és örülnek, hogy együtt dolgozhatnak.

Liptai nagyasszony bevonulását sokszor kellett felvenni, hiszen lehetetlenül keskeny- és magassarkúban tipegett be, amelyben jó néhányszor elég érdekesen tudott csak mozogni a stúdióban. Claudia az adás befejeztével nem adott interjút, viszont lelkesen pózolt a lesifotósoknak, és elmondása szerint nagyon meglepett volt, hiszen eddig ahhoz volt szokva, hogy kocsiból, vagy valamilyen fa mögül leskelődnek rá.

Az viszont örökre rejtély marad, hogy miért csak őt fényképezték bevonuláskor a folyosón, amikor ott volt vele Majka is, valószínűleg most érdekesebb Claudia újbóli bimbózó szerelméhez fűződő kálvária.

Igazán érdekes felvétel volt a mostani, hiszen mint azt megszoktuk: Hajdú szokásához híven mindenre szeret rákérdezni, amire általában a meghívottak csak kényeskedve szoktak válaszolni, ám most csakis a kettejük műsora érdekelte őt, amelyben Péter szintén részt vett Zoltán Erika oldalán. „Nem biztos, hogy továbbjutsz az első fordulóról, mert ehhez nemcsak kisugárzás, de személyiség is kell” – mondta Claudia, és mivel ezen mindenki nevetett, Hajdú rögtön részrehajlással vádolta a TV2 új műsorának házigazdáit.

A sors különös fintora, hogy a közös összefonódás hármuk sorsában nem szimplán egy tévés produkció. Ábel Anita, aki köztudott, hogy Péter barátnője volt annak idején – akivel még régebben Majka is randizgatott –, pillanatnyilag jóban van vele, Liptainak pedig országos cimborája, bár furcsa mód ő beszélt róla a legkevesebbet. Ennek dacára Hajdú rögtön azzal vádolta Claudiát, hogy életében először Anitánál látta őt holtrészegen, amitől Claudia kissé zavarba ejtően csak annyi mondott: köztudott, hogy őt még sosem látták inni, és ez most címlapsztori lesz.

A felvétel egyébként vasárnap este lesz látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek