Starity

Avril Lavigne szívesen lett volna rendőr

2011. március 30. 17:05   |   Szerző: rock princess

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Avril Lavigne nemrég egy MTV-s interjú keretében válaszolt elszánt rajongói legőrültebb kérdéseire. A fanatikusok főként magánéletéről, leendő turnéjáról és új albumáról, a Goodbye Lullabyról faggatták.

hirdetés
Avril Lavigne szívesen lett volna rendőr

Viszont feltettek néhány rendkívül érdekes kérdést is az énekesnőnek, így beavatott minket abba, hogy mi lenne, ha nem zenéjével turnézná körbe a világot, és abba is, hogy miket szeret főzni.

„Ha nem énekes lennék... hm. Régen arra gondoltam, milyen klassz lenne, ha például zsaru lennék. Nagyon aktív vagyok, és jó ötletnek tűnt, hogy pisztollyal korzózzak a rendőrautóval. Ma már, ismerve magam, azt hiszem, talán séf lennék, vagy fodrász, sminkes, vagy hasonló. Tervezek ruhákat, szóval az is lehet, hogy divattervező lennék – mesélte. – Sok bennem a kreatív energia, ezért mindenképp valamilyen alkotómunkát végeznék szívesen. Imádok főzni is, bármit. Szeretek egészségesen étkezni, és a főzés nagyon jó szórakozás is. A leves, a sali és a ravióli a kedvencem.”

Mikor arról kérdezték, hogy melyik kérdést nem szívleli az interjúk során, csak annyit mondott, hogy nem utálja egyiket sem, viszont ki nem állhatja, ha túlzásba viszik a magánéletében való kutakodást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek