Starity

Axente Vanessa Annaeva-ruhákban pózol

2011. március 28. 18:06   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hazánk legfiatalabb reménysége remek úton halad a nemzetközi siker felé: ezúttal az Annaeva divatmárka ruhadarabjait népszerűsíti.

hirdetés
Axente Vanessa Annaeva-ruhákban pózol

A közelmúltban felfedezett lány ismét hatalmas sikert könyvelhet el magának – a Harper's Bazaar szingapúri címlapja és Benes Anita kollekciója után –, amivel végre felzárkózhat az igazi magyar modellekhez.

A fiatalabbik Axente lányt ezúttal az Annaeva divatmárka tavaszi–nyári ruhadarabjainak népszerűsítésére kérték fel. A cég 2009-ben, Hachbold Anna és Kárpáti Éva közreműködésével alapult, akik szezonról szezonra a kozmopolita nők gardróbját próbálják feldobni szebbnél szebb és különlegesebbnél különlegesebb kreációikkal.

Legújabb kollekciójukban nagy szerepet kap a hetevenes évekből eredő glamúros csillogás, ami magába foglalja a bőrhatású farmert, a selymet és a csillogó dzsörzét, amelyeket színes kiegészítőkkel kompenzálnak.

A darabokhoz tartozó fotókat Zsólyomi Norbert készítette, a kamera másik oldalán pedig Vanessa és Luca pózolt, sminkjük és frizurájuk Hachbold Réka és Hachbold Kata munkája.

  
Fotó: glamouronline.hu 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek