Starity

Cipőket fog piacra dobni Avril Lavigne

2011. március 29. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A popsztár legújabb terve, hogy lábbeliket készítsen az Abbey Dawn nevű kollekciójához, amelybe eddig leginkább ruhák kerültek.

hirdetés
Cipőket fog piacra dobni Avril Lavigne

Avril Lavigne énekesnőt valószínűleg leginkább a fülbemászó dalairól és vadóc – mára már nőiesebb – stílusáról ismerik, de a popsztár legutóbbi betörése divatvilágba is lenyűgözőnek várható: márkájának lábbeliket kezd gyártani. Az Abbey Dawn ruhakollekció egyedüli kitalálójaként most egy kollekciót is kitalált márkájának. Ahelyett, hogy hátulról figyelné az eseményeket és ráragasztaná a nevét a kész kollekciója, Avril személyesen tervez meg minden darabot, amit ő felvenne. Hogy mi ennek a bizonyítéka? Gyakran fotózzák olyan pulcsikban, pólókban és sapkákban, melyeken megtalálható a márkájának címkéje.

Mikor a Style Bistro Avrillel beszélgetett, a lány boldog volt, hogy új tervéről beszélhet.

„Az ihletet az Abbey Dawn-designokhoz leginkább a szekrényekből veszem, és abból, amit éppen viselek – kezdte. – Szeretek hétköznapian és kényelmesen öltözködni. Szeretem a rock and roll alapvető elemeit: a szegecseket, a halálfejeket, a csíkokat. Szeretem a klasszikus mintákat is, mint a leopárd- vagy a zebraminta. Összedobom, és lányos dolgokat hozok létre belőlük csillogással, rózsaszínnel és lilával.”

Elárulta azt is, hogy van egy könyve, amelyben leírja a kedvenc színeit, szabásmintáit és ruhaanyagait. Ezeket a dolgokat keveri össze az aktuális divattal.

És hogy mi is a következő lépés az Abbey Dawnnek?

„Életemben most először fogok cipőket csinálni. Magassarkúkat fogok készíteni, ahogy mondtam, halálfejekkel. Csizmákat, magassarkúkat, balettcipőket. Egyszerűen kipofozom a márkám és nagy változást teszek benne. És imádom!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek