Starity

Natalie Portman fittyet hány a pletykákra

2011. április 08. 20:08   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő nem foglalkozik rosszakaróival, így nem is érdekli mit terjesztenek róla.

hirdetés
Natalie Portman fittyet hány a pletykákra

Natalie Portmant rengeteg támadás érte az elmúlt pár hétben. A színésznő nagyszerű alakítását ugyanis jó néhány rosszmájú megkérdőjelezte – sokak szerint meg sem érdemelte a díjakat, amelyeket ezzel az alakítással bezsebelt.

A Fekete Hattyú sztárját természetesen többen is – köztük kedvese és filmbeli partnere, Mila Kunis – megvédték, és néhány szó erejéig ő is regált a vádakra: „Én pontosan tudom, mi történt a forgatáson, mint ahogy a stáb tagjai is. Nagyon büszke vagyok a munkámra, és a többiek teljesítményére is, az ilyen pletykákkal pedig nem foglalkozom.”

Az állapotos művésznő egyébként a közelmúltban nemcsak a film kapcsán nyilatkozott, hanem elmesélte azt is, hogy milyen babonás babája születését illetően: „Azt hiszem, ez egyfajta zsidó szokás, hogy csak a baba érkezése után intézzük ezeket a dolgokat” – így tehát érthető, hogy Portman miért nem vásárolt még babaholmikat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek