Starity

Lady Gaga depressziós rajongója macskát ölt

2011. április 16. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyértelműen Lady Gaga húsból készült ruháját akarta utánozni az a 25 éves rajongó, aki kibelezte a 15 éves családi macskájukat a ruha elkészítése érdekében.

hirdetés
Lady Gaga depressziós rajongója macskát ölt

Lady Gaga egyik őrült rajongója valószínűleg kedvence húsból készült ruháját akarta utánozni, mivel kibelezte családi macskájukat, és abban szánkékozott elmenni az extravagáns énekesnő koncertjére – mindez még márciusban történt.

Angelina Barnes először leragasztotta a házban található villanykapcsolókat, hogy ne lehessen lámpát gyújtani, majd a vízbe fojtotta 15 éves macskájukat, felvágta szegény pára hasát, kivette a szemeit és a belső szerveit, amit a fürdőszoba sminkasztalára helyezett.

Ekkortájt érkeztek meg a lány szülei, akik érthető módon megijedtek, hogy lányuk talán őket is bántaná, így értesítették a helyi rendőröket – adta hírül a KFOR.com.

A fiatalt ezután kórházba is szállították, ahol egy üvegszilánkkal akarta megvágni az egyik ápolót. Ezt követően benyugtatózták, és megállapították, hogy depresszióban szenved, s azóta is rendszeresen kezelésekre jár.

A rendőrök helyszínelést is végeztek, és találtak egy lila hajfestéket is, amiről kiderült, hogy miután a lány brutálisan megölte családi kedvencüket, befesette volna lilára a haját, és arra tette volna a macska tetemét, melynek vére végigfolyt volna az arcán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek