Starity

Selena Gomez & The Scene második albuma

2010. június 08. 20:08   |   Szerző: TeenLady

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez megkedvelte a Facebook-ot, hiszen itt közölte eddig új filmjével, a Monte Carlo-val kapcsolatos infókat és most új albumáról is beszámolt.

hirdetés
Selena Gomez & The Scene második albuma

Selena Gomez elárult pár dolgot új albumáról a Facebook-on. Az új lemezen lévő egyik dal a Round and Round lesz, amelyet Amerikában június 18-án fog legelőször lejátszani a Radio Disney. Ebből a dalból klip is fog készülni, amit június 20-án fognak bemuatni a Disney Channel-en és ezen a hétvégén állítólag Budapesten is. Ha ez még nem elég, Selena közölte azt is, hogy új albuma mikor fog megjelenni. Nos, arra sem kelle sokat várni, hiszen 18-án a dalt mutatják be, 20-án a klipet és ha minden igaz, akkor 28-án fog megjelenni a várva várt album.

Persze az, hogy Magyarországon mikor jelenik meg Selena Gomez & The Scene új albuma, azt nem lehet tudni, de reméljük mi is minnél hamarabb megtudjuk vásárolni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek