Starity

Készül a Dallas filmváltozata

2011. május 15. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 1978-tól egészen 1991-ig futó Dallas című sorozatból film készül, melyben a sorozat régi szereplői – Larry Hagman és Linda Gray – is szerepet kaptak.

hirdetés
Készül a Dallas filmváltozata

A dátum végleges: 2013-ban mutatják be a Dallas című, nagy sikert arató sorozatból készült filmet. Jordana Brewster lett az első színésznő az újoncok közül, aki csatlakozhat a nagy klasszikus folytatásához. Elenát fogja játszani, a birtok szakácsának lányát, aki belekeveredett egy nagyon bonyolult szerelmi háromszögbe Jockey Ewing fiával, valamint Bobby és Pam Ewing adoptált gyerekével, Christopherrel. A színésznőt leginkább a Halálos iramban filmekből és a Chuckból lehet ismerni.

Mint arról nemrég értesülni lehetett, a Született feleségekben feltűnt Jesse Metcalfe a máshol még nem látott Alex Russellel versenyzett az új Dallas egyik szerepéért. Az eredmény immár hivatalos: Bobby és Pamela örökbefogadott fiát, Christophert a tapasztaltabb színész fogja játszani. Vele együtt Julie Gonzalo érkezett még a Ewingok új generációját bemutató történetbe: a Veronica Marsban és az Eli Stone-ban is látott színésznő Metcalfe karakterének menyasszonyát fogja játszani.

Ám a stáb listáján két szereplő neve is kétséges: ezek pedig Ray Krebbs – akit Steve Kanaly formálna meg –, valamint Carmen Ramos – akit Marlene Forte alakítana, ám a napokban biztossá vált John Ross Ewing szerepe, akit a szépfiú, Josh Henderson fog megformálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek