Starity

Dakota sajnálja, hogy nem ő lett Bella

2010. június 11. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár végül valóra vált gyermekkori álma, egyet azért sajnál Dakota Fanning, hogy végül nem ő kapta az Alkonyat főszerepét.

hirdetés
Dakota sajnálja, hogy nem ő lett Bella

A most 16 esztendős tinisztár az első Alkonyat filmből még kimaradt, ám a tavaly Újholdban és néhány hét múlva a mozikba kerülő Napfogyatkozásban (Eclipse) már ő is szerepel mint a vámpírcsalád (Volturi)egyik tagja, Jane.

Kevesen tudják hogy Fanning is pályázott a főszerepre, de végül nem kapta meg, mert túlságosan fiatalnak tartották Bella Swan szerepéhez, és így Kristen Stewart-é lett a Twilight Saga egyik csúcskaraktere.

Ettől függetlenül Dakota és Kristen már az Újhold forgatásán is nagyon jóban voltak, és ez tovább fokozódott mikor együtt játszottak a Runaways-ben, akkor mélyült el igazán a barátságuk.

Az elmúlt évtized gyereksztárja teljesen más oldaláról mutatkozik meg a Runaways-ben. A filmben, Joan Jett-et Kristen alakítja, míg Cherrie Curie-t Dakota. Egyébként Cherrie lerántotta a leplet mintegy 4évtizedes pletykáról, mikor azt nyilatkozta a rajongók nagy megdöbbenésére, hogy Joan Jett remek szerető volt az ágyban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek