Starity

January Jones terhesen is jól érzi magát

2011. május 26. 20:08   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színésznő első gyermekét hordja a szíve alatt, de egyelőre nincs rossz tapasztalata a terhességgel kapcsolatban.

hirdetés
January Jones terhesen is jól érzi magát

Április végén került ki az újságok címlapjára, hogy gyermeket vár a szingli January Jones. A 33 éves színésznő – akinek legutóbbi kapcsolata januárban ért véget – mindenkit meglepett, amikor elárulta, hogy várandós. Senki sem számított erre a hírre, főleg, hogy az apa kiléte még mindig nem tisztázott.

„Nagyszerűen vagyok, egyelőre nem érzek semmi furcsa fizikai »mellékhatást« – mondta a színésznő a People magazinnak új filmje, az X-Men: First Class szerdai megbeszélése után. – Elég szerencsésnek tartom magam.”

A Mad Men sztárja így semmilyen kényelmetlenséggel vagy kedvváltozással nem küzd, ráadásul az a tipikus dolog sem jelentkezett még nála, amikor a terhes nők többféle, egymáshoz nem illő ízre vágynak.

„Mindenki erről kérdez. Még nem volt ilyen. Bárcsak lenne valami furcsa dolog, amit elmondhatnék... De egyelőre nincs.”

January – aki úgy tervezi, egyedül neveli fel a gyermekét – örül a terhességének, és egyszerűen csak annyit mond: reméli, jó anya lesz majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek