Starity

Véresre verték Fekete Pákót

2011. május 27. 12:12   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fekete Pákót a nyílt utcán véresre verték. A feltételezett tettest elfogta a rendőrség, a mulatóssztár saját felelősségére már elhagyhatta a kórházat.

hirdetés
Véresre verték Fekete Pákót

A Blikk értesülései szerint Fekete Pákót szerda délután megverték egy adóssági ügye miatt, agyrázkódást szenvedett, és az arcán zúzódások keletkeztek. Kórházba kellett szállítani, ahol röntgenvizsgálatot végeztek rajta, de már saját felelősségére hazamehetett.

Hírek szerint a tettes nem más, mint Tomcat, aki ismert blogger és szélsőséges aktivista. A rendőrség nem adhat ki információkat a gyanúsítottról, ugyanis az illető ellen eljárás indult.

Az ügy előzménye, hogy Pákó három évvel ezelőtt náci jelmondatokat skandált, és karlendítést imitált egy szélsőjobboldali rádió stúdiójában, ahol Tomcat meghívására volt vendég. A blogger később elmondta, hogy csőbe húzták a Didikirályt, aki önszántából cselekedett. Ekkor polgári pert indítottak Pákó ellen, de a bíróság Tomcatnek adott igazat, így 500 ezer forint kártérítésre kötelezték a mulatóssztárt.

Sipos, aki Tomcat munkatársa, azt állítja, neki is hasonló értesülései vannak a verésről.

„Az a gyanúm, hogy az 500 ezres tartozási ügy lehet a háttérben, de ez Tomcat magánakciója, amibe nem szeretnék belekeveredni. Tomcatnek korábban is volt csörtéje Pákóval, mert nem akarja elfogadni a részletfizetést” – mondta Sipos.

Ezek alapján valószínű, hogy Tomcat 72 órás rendőrségi őrizet alatt áll, és legkésőbb szombat délutánig vagy kiengedik vagy letartóztatják. Egyik fél sem nyilatkozott az üggyel kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek