Starity

Rosie különleges ajándékot kapott

2011. május 27. 21:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A modellt nemrég egy zselépáncéllal lepte meg élete szerelme, Jason Statham.

hirdetés
Rosie különleges ajándékot kapott

Rosie Huntington-Whiteley igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen a világ leghíresebb kifutóin sétálhat végig, szerepet kapott a Transformes 3-ban, és egy odaadó férfihez térhet haza egy-egy munkával teli nap után. A Szállító-filmekből ismert Jason Statham – a lány kedvese – olyannyira félti Rosie-t a balesetektől, melyeket a forgatáson szenved el, hogy egy különleges zselépáncéllal lepte meg a csodás alakkal megáldott modellt.

„Minden forgatás végére tele voltam zúzódásokkal, még olyan helyeken is, amikről nem is tudtam, hogy ott is beüthetem magam. Jason akciósztár, tudja, hogyan kell ügyesen elesni meg falhoz csapódni, de ő is visel zselépáncélt a forgatáson: ez olyan vékony, hogy ing alá is simán föl lehet venni. Hagyományos védőruhában, például amilyet a kommandósok meg a katonák hordanak, úgy néztem volna ki, mint aki most jött Bagdadból, de ezt a cuccot simán hordhattam a forgatáson” – mesélte a sajtónak Rosie.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek