Starity

A Lady Antebellum új lemezzel jelentkezik

2011. június 08. 11:11   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lady Antebellum nemrég jelentette meg legújabb, Just A Kiss című kislemezét. Már akkor lehetett tudni, hogy a csapat új nagylemezzel is megajándékozza rajongóit. Erről a napokban új információk is kiderültek.

hirdetés
A Lady Antebellum új lemezzel jelentkezik

A Lady Antebellum jelenleg is készíti harmadik stúdióalbumát, amelynek megjelenési dátumát tegnap hozták nyilvánosságra: az amerikai rajongók már 2011. szeptember 13-án kezükben tarthatják az új korongot. A legújabb hírek szerint a címe Own The Night lesz, a lemez egyik dala után, amely a We Owned The Night címet viseli.

Hillary Scott, a csapat női tagja nyilatkozott az új lemezről: „Már van kedvenc dalunk az új albumról, a We Owned The Night, amely egy pillanatról szól. Ezért akartuk, hogy ez legyen az új album címadó dala.”

A lemez előfutára, a Just A Kiss egyébként jól szerepel az eladási listákon, így a nagylemez sikere is borítékolható. A Grammy-díjas zenekar egyébként már egyre népszerűbb más országokban is, annak ellenére, hogy a világsajtó nemigen foglalkozik velük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek