Starity

Hamarosan érkezik a The Fury első albuma

2011. június 10. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután Jennifer Paige felhagyott a szólókarrierrel, Coury Palermóval megalapította a The Fury névre hallgató duót. Az együttes első albuma novemberben érkezik.

hirdetés
Hamarosan érkezik a The Fury első albuma

Jennifer Paige 1998-ban robbant be a köztudatba a Crush című dalával. Azóta három albumot adott ki, s nemrégiben Nick Carterrel is együtt dolgozott egy dal erejéig, ami a Beautiful Lie nevet kapta.

Az énekesnő azonban nemrég felhagyott a szólókarrierrel, és Coury Palermóval megalapította a The Fury nevű bandát. Coury és Paige különös körülmények között találkoztak: az énekesnő édesapjának temetésén Coury énekelt, s néhány héttel később barátságra tettek szert.

A páros pár napja vonult stúdióba, hogy a közelgő debütáló nagylemezükön dolgozzon, melynek címe egyelőre ismeretlen. A hírt az énekesnő jelentette be Facebook-oldalán, ahol közzétette azt is, hogy az első kislemez novemberben érkezik Losing You címmel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek