Starity

Whitney Port szakított a „tökéletes pasival”

2011. június 13. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Ben tökéletes pasi” – nyilatkozott 2011 elején Whitney a barátjáról. Ám mint kiderült, Bennel mégiscsak lehetett valami gond, ugyanis a pár szakított.

hirdetés
Whitney Port szakított a „tökéletes pasival”

Úgy látszik, Ben Nemtin mégsem olyan tökéletes pasi, mint ahogy Whitney Port elképzelte – nemrég ugyanis a valóságshow-sztár arról áradozott, hogy barátja megtestesíti a minden téren tökéletes pasit. Június elején még boldogan jelentek meg együtt eseményeken, de sok dolog történhetett az utóbbi tíz nap alatt, ugyanis június 11-én, szombaton Whitney azt vallotta magáról, hogy nincs barátja.

„Határozottan más pasi nélkül, de élvezem a szabadidőmet, és a munkámra koncentrálok” – nyilatkozta a Hills sztárja, akin nem látszott, hogy nagyon megviselte volna a szakítás.

A párosról már 2010 februárjától beszéltek, de csak néhány hónappal később vallották be, hogy randizgattak. Whitney 25. szülinapja lévén ismerkedtek meg, ugyanis Ben rengeteget segített a lánynak a nagy parti létrehozásában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek