Starity

Letartóztattak egy német zenetolvajt

2011. június 20. 18:06   |   Szerző: Candy_attack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az álnevet használó fiatalember vírusok segítségével feltörte jó pár világsztár és stúdió számítógépét, ahonnan a kiszivárogtatott, még ki nem adott számaikat kínálta eladásra az interneten.

hirdetés
Letartóztattak egy német zenetolvajt

A mindössze 18 éves fiatalembert 18 hónapos letöltendő szabadságvesztésre ítélte a bíróság, miután bizonyítást nyert, hogy hanganyagokat lopott többek között Lady Gagától, Leona Lewistól, Ke$hától, Mariah Carey-től és Justin Timberlake-től. A hanganyagokon kívül rengeteg személyes információt is kiszivárogtatott a sztárokról.

DJ Stolen a tiltott kereskedéssel több mint 13 ezer fontot, azaz kb. 3,8 millió forintot keresett. A számítógépeket fertőzött e-mailekkel és trójai vírusokkal törte fel. Ke$ha saját otthoni számítógépéről több kínos, személyes fotót is szerzett, majd ezeket feltette az internetre.

Miután elkapták, üzenetben kért bocsánatot Lady Gagától, de azt nem tudni, hogy a többi sértettől is elnézést kért-e. A tolvaj nem egyedül dolgozott: segítőjét, egy 23 éves férfit ugyancsak 18 hónap börtönbüntetésre ítélték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek