Starity

Shia LaBeouf zavarba hozta Selena Gomezt

2011. július 04. 13:01   |   Szerző: jennymiley00

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan tudják, hogy bár Selena Gomez Justin Bieberrel jár, már több mint egy éve rajong a Transformers sztárjáért, Shia LaBeoufért.

hirdetés
Shia LaBeouf zavarba hozta Selena Gomezt

A két sztár még nem találkozott, egészen tegnapig, amikor a Disney-sztár végre találkozhatott Shiával, akiért teljesen odavan.

„Szemetek vagytok srácok, a rajongóimat használtátok csalinak” – mondta Selena a barátainak, ugyanis ők úgy hozták össze a találkozást, hogy azt mondták Selenának, a sminkszobában várja pár rajongója, akik nagyon szeretnének vele találkozni. Selena természetesen gondolkodás nélkül indult a sminkszobába, de amint megpillantotta Shiát, egyből visszafordult azzal, hogy „Oh, my gosh!”.

De a Transformers sztárja nem hagyta annyiban, ugyanis Selena után ment, és beszélgetni kezdett vele: „Hé, mi újság? Hogy vagy? Köszi a látogatást, nagyon aranyos vagy. Nagyon kedves tőled” – erre Selena elpirult, mosolygott, és csak annyit tudott mondani, hogy „köszönöm”. Majd készítettek képet is, amin Selena szintén megállás nélkül csak vigyorgott.

Az eset után a Monte Carlo sztárja nem tudta feldolgozni a történteket, csak nevetett és fel-alá járkált, majd később kiposztolta a videót Twitter-oldalára a következő szöveggel: „Best..... Day..... Ever.”

Ezzel Selena bebizonyította, hogy ő is tud olyan lenni mint egy rajongó, és neki is vannak bálványai.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek