Starity

Megküzdött Lady GaGával a The Moog gitárosa

2010. június 16. 22:10   |   Szerző: xxangi20xx

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Moog nevű zenekar májusban járta körbe az Egyesült Államokat egy denveri zenekarral, keletitől a nyugati partig. Persze, sok élményben volt részük, talán a legemlékezetesebb pont Lady GaGával történt.

hirdetés
Megküzdött Lady GaGával a The Moog gitárosa

Történ egyszer ugyanis, hogy a banda a New York-i koncertjük után épp abban a bárban bulizott, ahol Lady GaGa. Nos, nem is kellett több, a zenekar basszusgitárosa, Csabi elhatározta, hogy lencsevégre kapja a botrányos énekesnőt. A terve kudarcba fulladt, ugyanis GaGa a saját testét bevetve próbálta ezt megakadályozni, sikeresen. Ezek után Csabinak csak annyit tanácsolok, hogy inkább ne álljon paparazzinak, mert nem nagyon megy neki.

Nos, kedves olvasó, nem hallottál még a The Moog-ról? Ezen nem lepődöm meg, hisz hazánkban alig hallani róluk. Ellentétben, külföldön rengeteg rajongójuk akad. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy a MySpacen lassan 30 000 ismerősük van már.

Ha nem ismered őket, itt egy videóklip:

Ha élőden is "csekkolni" szeretnéd a budai srácokat, ezt itt megteheted:

2010.június 19. - Budapest - Szépművészeti múzeum

2010.július 2. - Sopron - Volt fesztivál

2010.július 10. - Siófok - Coke Club

2010.július 15. - Pécs - EFOTT

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek