Starity

Nem törlik Justin Bieber Babyjét YouTube-ról

2011. július 13. 19:07   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megerősítették, hogy Justin Bieber Baby című klipjét nem törlik a YouTube-ról.

hirdetés
Nem törlik Justin Bieber Babyjét YouTube-ról

A Belieberek teljesen kiakadtak, amiért Justin Bieber Baby című klipjét le akarták törölni YouTube-ról, ám az oldal megerősítette, hogy a kisfilm marad.

Pár napig úgy tűnt, hogy Justin tényleg bajban van, ugyanis nemrég kiderült, ez a legutáltabb videó az egész videómegosztón, annak ellenére, hogy ez a legnézettebb is. Eddig több mint 583 millió alkalommal tekintették meg, viszont emellé 1 555 118 nemtetszést is kapott. A Justin-rajongók pedig elkezdtek aggódni, hogy a videót letörölhetik, ha túl sok negatív szavazatot kap, így kampányba kezdtek, és mindenkit arra kértek, lájkolják a klipet, hogy ez ne történhessen meg.

De miután látták, hogy ténykedéseik ellenére még mindig egyre többen nem kedvelik a videót, a fanatikusok fenyegető leveleket kezdtek írni a YouTube moderátorainak, vagy a Twitteren keresztül fejezték ki nemtetszésüket a dologgal kapcsolatban.

Az egyik rajongó ezt írta a videóportálnak: „Kedves YouTube! Ha letörlitek Justin Bieber videóját, Chuck Norris megtalál titeket, és szétrugja a seggeteket.”

Majd egy másik fan ezt tweetelte: „Kedves YouTube! Ne töröljétek le a Babyt, vagy 10 millió tinilány lesz dühös rátok!”

Megint más valaki pedig ezt tette közzé a Twitteren: „Nem távolíthatjátok el a történelem legnézetebb videóját néhány idióta utáló miatt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek