Starity

Cynthia Nixon feleségül veszi barátnőjét

2010. június 18. 21:09   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hat éve annak, hogy a Szex és New York Mirandája elhagyta férjét és gyermekeit Christine Marinoni kérésére. A színésznő, most szeretné hivatalossá szeretné tenni kapcsolatukat.

hirdetés
Cynthia Nixon feleségül veszi barátnőjét

Nixon művésznő négy évvel ezelőtt vállalta fel másságát az egész világ előtt, amikor bejelentette, hogy 2 éve boldog párkapcsolatban él egy nővel.

A hír óriási megdöbbenést keltett mind rajongói, mind pedig a sajtó körében, de gyermekei ekkor már tudták az igazat, és második anyjukként tekintettek Christinere. „A barátaim azt hitték, hogy majd kinövöm ezt a hóbortomat, de tévedtek” – mondta a sztár mosolyogva.

Cynthia és élettársa már egy éve eljegyezték egymást, és most elérkezettnek látják az időt a frigy megkötésére is. Az Egyesült Államokban nem engedélyezik az azonos neműek házasságát, így ha a kérelmüket elutasítják, máshol kelnek egybe a színésznő vallomása szerint.

Cynthia többek között meglepően fanyar humorral is jellemezte élete asszonyát: „Leginkább egy alacsony, csúnyácska és vörös henteslegényre hasonlít. Ráadásul még életemben nem láttam női ruhában. Persze egy fiúnak kinéző nő miért öltözne dívának? A végén még azt, hogy hinnék meleg.” A színésznő gyermekei támogatják házasságát, és volt férje, Danny is a legjobbakat kívánja nekik.

Az esküvő körül felröppent pletykák egyike szerint a színésznő esküvői tanúja nem más lesz, mint régi barátnője, Sarah Jessica Parker.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek