Starity

Miley Cyrus jelentőségteljes tetoválása

2011. augusztus 01. 08:08   |   Szerző: secret

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrusról már tudjuk, hogy szereti a tetoválásokat. Ezúttal viszont egy olyan mintát csináltatott, melynek nagy jelentősége van.

hirdetés
Miley Cyrus jelentőségteljes tetoválása

Az emberek általában pénzzel vagy önkéntes munkával szoktak segíteni társaikon. De Miley Cyrus talán mások számára értéktelen, viszont annál nagyobb jelentőségű tetoválással tette meg ezt.

A 18 éves énekesnő egy egyenlő szimbólumot vésetett középső ujjára, mellyel a melegházasságokat támogatja. Tetoválását először a Twitteren fedte fel ezzel a szöveggel: „All LOVE is equal.” (Ezután úgy tűnik, hogy támogatja az amerikai alapítványt, az All Love Is Equalt is, melynek magyar jelentése: „Minden szeretet egyenlő”.)

Miley már többször is megvédte a melegeket a Twitter-profilján: „Én keresztény vagyok, és szeretlek – meleg vagy, vagy sem. Mert nem vagy más, mint a többiek! Mindannyian Isten gyermekei vagyunk!”

Cyrus kisasszonynak nem ez az első tetoválása, például a jobb fülén van egy Love-felirat, a bal melle alatt a Just Breathe, míg jobb kisujján egy szívecske.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek