Starity

Linda Evangelista pénzt követel

2011. augusztus 03. 21:09   |   Szerző: Forever16

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem is olyan régen kiderült, hogy Francois-Henri Pinault, Salma Hayek férje az apja a szupermodell, Linda Evangelista kisfiának.

hirdetés
Linda Evangelista pénzt követel

Linda Evangelista tudja, mit akar: 46 ezer dollárt kíván kapni havonta Salma Hayek férjétől gyerektartás fejében – szivárgott ki a hír a napokban.

A kisfiú, Austin James 2006 októberében látta meg a napvilágot, ám ekkor édesanyja nem volt hajlandó elárulni, ki a kicsi apukája. A New York Post kiderítette, hogy a kisfiú akkor fogant, amikor 2006 elején Pinault és Hayek egy időre szakítottak.

Francois-Henri Pinaultnak és Salma Hayeknek 2006 óta már van egy saját gyermekük is, a négyéves Valentina. A Forbes magazin szerint a Hayek–Pinalult család vagyona pedig meghaladja az egybilliárd dollárt is.

A 44 éves színésznő és a 49 éves üzletember 2009-ben házasodtak össze teljes titokban Valentin-napon, Párizsban, miután korábban 2008 nyarán még az eljegyzést is felbontották.

Pinault előző házassága 2004-ben ért véget. Abból a kapcsolatból szintén van két gyermeke.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek