Starity

Kerényi Miklós Máténak nem újdonság a musical

2011. augusztus 12. 07:07   |   Szerző: Kelly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre több rajongót vonz délutánonként a soproni Puskás Söröző terasza, ugyanis az augusztus 19-ei, 20-ai és 21-ei Miss Saigon musical sztárjai nap mint nap délután 4 és 5 óra között ott dedikálnak és beszélgetnek a rajongókkal.

hirdetés
Kerényi Miklós Máténak nem újdonság a musical

Az első sztárvendég az úgynevezett Saigon-teraszon Feke Pál volt, aki Johnt fogja játszani a Miss Saigon musicalben. Ő még a szabadtéri előadás próbáinak megkezdése előtt vendégeskedett náluk abban az egy órában. Elmondta, nagyon várja már a fellépését azon a gigantikus színpadon, amit Sopronban állítottak fel.

Palit Kerényi Miklós Máté követte a sorban, aki augusztus 11-én várta az érdeklődőket a nemrég nyílt teraszon. Thuy alakítójától megtudhattuk, hogy már találkozott régebben a Miss Saigon musicallel. Ugyanis az apja, Kerényi Miklós Gábor 17 évvel ezelőtt a szegedi premiert rendezte, ahol Máté és a testvére akkor még gyerekszínészként ültek a cadillacen. Akkortájt látta a londoni produkciót is, és a producer, Cameron Mackintosh házában is vendégül látták.

Budapest után Győrben is látta a musicaldarabot, főiskolásként már játszott is benne. Hozzátette, hogy együtt végzett Dolhai Attilával, aki ugyancsak játszott már ezen előadásban. Máté szerint a Miss Saigon „A Musical”.

Korábbi évek során is játszott már Sopronban, szinte második otthonának tekinti. A többi Operettszínház-taggal már fellépett ott a Szép Nyári Napban, a West Side Storyban és az Oltári srácokban is. Elárulta, hogy a Miss Saigon első ottani próbája előtt a stadion füvén egy kis focival melegítettek be a szereplőkkel.

„Kis Kero” után a Miss Saigon-teraszon van még lehetőség találkozni Mészáros Árpád Zsolttal, aki 12-én várja a rajongókat, Vágó Zsuzsival, aki 13-án lepi meg az oda tévedőket, illetve 15-én Dolhai Attilával lesz lehetőség beszélgetni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek