Starity

Októberben érkezik Melanie Fiona új lemeze

2011. augusztus 14. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai énekesnő 2009-ben vált ismertté Monday Morning című slágerével. Legújabb albuma The MF Life címmel kerül a boltokba.

hirdetés
Októberben érkezik Melanie Fiona új lemeze

Melanie Fiona, a 28 éves kanadai énekesnő 2009 júniusában adta ki debütáló albumát The Bridge címmel. A korong hatalmas sikert aratott, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a Billboard R&B/Hip-Hop Albums negyedik helyezése, és számos díj, amit Melanie begyűjtött.

A Monday Morning fiatal elóadója már végzett a The MF Life munkálataival, és idén október 11-ére jelentette be az album érkezésének pontos dátumát.

Melanie a The Bridge-hez hasonlóan az SRC/Universal Motown kiadóra bízta a friss hanganyagot. A lemezről egyébként két dal már kikerült, s az elsőhöz már elkészült a hivatalos videoklip is. A márciusban megjelent dal a Gone And Never Coming Back névre lett keresztelve, a második kislemez pedig 4 A.M. címet kapta, amelyben a soulénekesnő személyes tapasztalatát osztja meg a hallgatókkal. Az előbbi szerzemény egyébként már elérte a több mint egymillió fős nézettséget YouTube-on.

Az énekesnő csatornája feltöltött még ezenkívül egy hivatalos videót is, melyben Mel a következő albumáról beszél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek