Starity

Nicole Scherziniger-nek jól fut a szekere

2010. június 22. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Scherzinger miután megnyerte a Dancig With The Stars-t, egyből kapott egy új meghívást az angol Strictly Come Dancing című táncműsorba.

hirdetés
Nicole Scherziniger-nek jól fut a szekere

Nicole-nak a Strictly Come Dancing c. műsor 50.000(!) fontot kínált fel, hogy szerepeljen a show 8. évadjában. A szervezők így nyilatkoznak Nicole-ról: "Nicole-nak mindene meg van, amire nekünk szükségünk van az új Strictly-hez. Igen nagy összeget kívánunk adni neki a szereplésért, sokkal többet, mint bármelyik celebnek, aki az elmúlt két évben indult a versenyben. Mindenki a BBC-nél abban bízik, hogy így megmentjük a műsort, növeljük a nézettséget."

"Reméljük, hogy a barátja, Lewis Hamilton biztatni fogja Nicole-t, hogy elvállalja a műsort, mivel ez azt jelentené, hogy hosszú heteket tölthetne itt, a családjához közel." - tette hozzá a forrás.

Majd Nicole elment a Rent című darab egyik szerepének meghallgatására. Nem kérdéses hogy megnyerte. Az első előadás augusztus 6-án lesz. A darabban szerepel még Neil Patrick Harris és Vanessa Hudgens.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek