Starity

Kelly Rowland készen áll a házasságra

2011. augusztus 21. 17:05   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hiába a nagy elfoglaltság, úgy tűnik, Kelly így is késznek érzi magát egy komoly kapcsolatra.

hirdetés
Kelly Rowland készen áll a házasságra

Kelly Rowland készen áll bekötni a fejét, lenyugodni és megházasodni. Az egyetlen akadálya ebben csupán az idő, ugyanis a brit X Factor munkálatai teljesen lefoglalják. Így nehezen lehet megtalálni a nagy Őt.

Bár a Destiny's Child egykori tagja volt már eljegyezve, amikor Roy Williams focista barátja megkérte a kezét, utólag az énekesnő rájött, hogy akkor még túl fiatal volt az ilyesmihez. Talán ezért is ért véget a kapcsolat – egy évvel az eljegyzés után, 2005-ben.

Ám most úgy tűnik, elérkezettnek látja az idejét egy ilyen komoly kapcsolatra, hiszen szívesen élvezné az életet feleségként – így, már átlépve a harmadik X-et is.

Készen állok arra, hogy leéljem egy emberrel a hátralévő életem, és napi ötször szeretkezzek” – nyilatkozta egy magazinnak, de emellett elmondta azt is, hogy ezúttal nem szeretné majd nagydobra verni a románcot. Egyszer már bebukta, és saját szavaival élve, az nem az ő stílusa. Ám bevallotta, hogy sajnos még egy ideig biztosan szingli marad.

Tényleg nem hiszem, hogy lenne most ilyesmire időm” – tette hozzá Kelly, aki valószínűleg hamar talál majd párt magának, tekintve, milyen tehetséges és szép. Csak legyen kevesebb dolga és több ideje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek