Starity

Átok vagy áldás lesz az új Szatmári dal?

2010. június 24. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már most az. Mármint a címe alapján, ugyanis pontosan így keresztelte el a páros az új slágert, amely alig pár napja debütált, de máris csúcsokat döntöget a letöltése.

hirdetés
Átok vagy áldás lesz az új Szatmári dal?

A páros – DJ Szatmári és Jucus – vadonatúj dala ízig-vérig szerelmes nóta, amelyet ingyenesen elérhetővé tettek a zene.hu-n. Sikerességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a letöltések száma már az első nap folyamán átlépte az ötezret!

A hallgatóság még mindig fogékony a szívhez szóló dalokra, ez nyilvánvaló, tehát a sikerpáros ismét jót húzott. Az időzítés is remekül sikerült: nincs iskola, lassan vége a vizsgaidőszaknak is, nyitnak a strandok. Szabad az út a flörtnek és a szerelemnek. Ami vagy áldás vagy átok lesz a végére. Kötettek már nyári kalandokból életre szóló szerelmek, már csak az a kérdés, hogy az egyik legemberibb érzést mennyire meri felvállalni a mai kor embere.

Természetesen klip is készül az új dalhoz, azonban amíg nincs kész a képi anyag, érdemes letölteni a nyár egyik nagy sláger-várományosát, amelyet már a klubok is előszeretettel játszanak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek