Starity

VV5: a szemrevaló és szingli Dya költözött be

2011. szeptember 21. 09:09   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ 5 nyolcadik lakója az észbontóan szemrevaló, dögös és mindenekelőtt szingli Dya lett.

hirdetés
VV5: a szemrevaló és szingli Dya költözött be

Kedd este új lakóval bővült a Való Világ villája az összefoglaló után. A plázacicák versenyeztek a nézők kegyeiért. Dya, Niki és Sysi csaptak össze, hogy bebocsátást nyerjenek a luxusbörtönbe. A műsor elején azonnal kaptunk egy képet az állásról, és már itt a fekete szilikoncsoda vezetett.

A kisfilmek alapján megismerhettük egy kicsit jobban a lányokat, és kiderült, hogy a 25 éves, főiskolás Dya szingli, és minden férfinak esélyt ad a villában, hogy közeledjen hozzá. Nikit visszafogotabb lányként ismerhettük meg, akinek a családja a legfontosabb az életében. Sysiről megtudhattuk, hogy tavaly már megpróbált bekerülni a villa falai közé a férjével, de ez nem jött össze neki. A lány az elmúlt évben szenvedélyesen nézte vissza újra és újra a beszavazó show-ját, és idén mindenáron be akart jutni.

A villalakók is végignézhették bentről a műsort, és mikor Lilu megkérdezte, hogy kit szeretnének bent tudni maguk mellett, szinte egytől egyig Niki nevét mondták. Természetesen nem ők, hanem a nézők döntöttek, akik végül a szingli Dyát választották meg a plázacicák kategória győztesének.

Tehát a Való Világ 5 új lakója az észbontóan szemrevaló fekete lány, akit a női társai nem fogadtak kitörő lelkesedéssel, főleg, hogy fürdőruhában toppant be a villa kapuján. Ma este a Skalpvadászok harcolnak a nézői szavazatokért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek