Starity

Megjelent A tetovált lány második trailere

2011. szeptember 24. 11:11   |   Szerző: tya04

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csütörtökön megjelent David Fincher új filmjének második trailere, ami több eseményt tartalmaz, mint a júniusi elődje. A film decemberben kerül mozikba.

hirdetés
Megjelent A tetovált lány második trailere

A nagy sikerű svéd könyvtrilógia első kötetét dolgozza fel ez a film. 2009-ben a svédek már elkészítették a saját verziójukat, ami hatalmas sikert aratott a kritikusok és a közönség között is, Hollywood pedig üdvöskeként tekintett a Lisbethet zseniálisan megformáló Noomi Rapace-ra, aki nemsokára Sherlock Holmes oldalán fog mutatkozni.

A Hetedik rendezője eredetileg Rapace-t kérte fel a főszerep ismételt eljátszására, ám a svéd színésznő elutasította, így az amerikai Lisbeth Salander a félelmetesen átváltozott Rooney Mara lett, akivel Fincher együtt dolgozott már A közösségi hálóban, a férfi főszerepet pedig Daniel Craigre osztották. A zenét – az Akadémia által is elismert sikeren felbuzdulva – újból Trent Reznor és Atticus Ross szolgáltatja. A film decemberben startol.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek