Starity

SP fotósorozatot készített

2011. szeptember 29. 06:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tinilányok kedvence, SP készített fotósorozatot a Viva TV két műsorvezetőjéről, Esztiről és Marciról.

hirdetés
SP fotósorozatot készített

Zola távozásával új műsorvezetőt köszönthetünk a Viva TV-nél, Buza Marci személyében. A fiatal srác első hivatalos VJ-fotózását Éder Krisztiánnak köszönheti. Azonban nemcsak Marci pózolt SP-nek hanem csinos társa, Iszak Eszter is.

A tinilányok kedvence egyre elismertebb a fotózás világában. Rengeteg magazintól kap felkérést, és jelenleg a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem végzős hallgatója. Valószínűleg ezért esett rá a Viva TV vezetőinek választása, hogy fotósorozatot készítsen a műsorvezetőkről.


VJ Eszti

„Esztivel már többször dolgoztunk együtt. A Ne add fel! című videómban is ő volt az egyik főszereplő, így tudom, hogy nagyon jó modell. Marci, bár még kezdő, nagyon ügyesen oldotta meg a feladatokat, és a közös képek is nagyon jó hangulatúak lettek. Büszke vagyok az eredményre, remélem, másoknak is tetszeni fog!” – nyilatkozta SP.

A hajdanán modellkedéssel foglalkozó Eszti sok fotóssal dolgozott már együtt, így van összehasonlítási alapja:

„Mindig jó, ha barátokkal dolgozhatok együtt, Krisztián pedig nemcsak jó haver, de nagyon profi és maximalista is a munkájában. Nagyon tetszenek a fotók, lendületesek, vidámak, pont ilyeneket szerettünk volna” – mondta a szőkeség.


VJ Marci

Az egynapos fotózás végül olyan jóra sikeredett, hogy a jövőben további munka is várható SP-től a Viva kapcsán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek