Starity

Megjelent Tony Bennett és Gaga közös klipje

2011. október 03. 16:04   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a legendás jazz-zenész, és az extrém énekesnő közös dalához, a The Lady is a Tramp-hez készült videoklip.

hirdetés
Megjelent Tony Bennett és Gaga közös klipje

A tizenötszörös Grammy-díjas Tony Bennett szeptember 20-án adta ki legújabb lemezét Duets II címmel, mely Amerikában rögtön az első helyen nyitott a Billboard 200-on. Az albumon többek közt olyan énekesek működtek közre, mint Sheryl Crow, Aretha Franklin, Carrie Underwood vagy Mariah Carey. A Duest II első kislemeze, a nemrég elhunyt csodálatos énekesnővel, Amy Winehouse-zal készült Body and Soul lett, melynek már a klipje is megjelent.

Az albumon található egy közös dal napjaink egyik legnépszerűbb énekesnőjével, Lady Gagával is, melynek címe: The Lady is a Tramp. A dal Richard Rodgers és Lorenz Hart 1937-es számának egy újabb feldolgozása, melyben a tehetséges Lady megmutatja, hogy nagyon is jól áll neki a jazz. A dalhoz videoklip is készült, mely a dal stúdió felvételét mutatja be. A videoklipet ma mutatták be Tony Bennett hivatalos VEVO-csatornáján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek