Starity

Enrique Iglesias: ajándék a rajongóknak

2011. október 04. 17:05   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Enrique Iglesias egy különleges kiadvánnyal szeretne kedveskedni hűséges rajongóinak.

hirdetés
Enrique Iglesias: ajándék a rajongóknak

Enrique Iglesias aktuális nagylemeze, az Euphoria két kiadásának sikere láttán az énekes úgy döntött, hogy újra megjelenteti az albumot, méghozzá ismét kétszeresen: standard és deluxe változatban is.

Az Euphoria Reloaded című új albumon a már megismert nóták mellett olyan vadonatúj szerzemények kapnak majd helyet, mint például a nemrég megklipesített I Like How It Feels, a Jennifer Lopezzel felénekelt Mouth 2 Mouth, az eddig negylemezen még meg nem jelent Tonight (I’m Lovin’ You) vagy éppen a Dirty Dancer Usher és Lil Wayne közreműködésével készült verziója.

A nagyszerű korong deluxe változatához egy DVD is jár, amelyen az Euphoria eddig megjelent videoklipjei mellett egy dokumentumfilm is látható lesz, mely a spanyol énekes koncertkörútjának eseményeit foglalja magában.

A megjelenésig sem kell sokat várni, a rajongók mindkét változattal találkozhatnak majd november 14-étől a lemezboltok polcain.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek