Starity

Fame Monster: érkezik a Gaga-film

2011. október 06. 17:05   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Entertainment Weekly információi szerint hamarosan kedvenc anyaszörnyünk életét egy filmben tekinthetjük meg.

hirdetés
Fame Monster: érkezik a Gaga-film

Lady Gaga albuma dübörög a slágerlistákon, a napokban jelent meg duettje Tony Bennettel, és most az a hír járja, hogy hamarosan érkezik egy film is, amely bemutatja hogyan jutott el idáig a mindig meghökkentő és botrányos sztár. Már augusztusban mentek a találgatások a filmmel kapcsolatban, de a tervek mostanra váltak biztossá.

A „Fame Monster: The Lady Gaga Story” című film alapjául a „Poker Face: The Rise and Rise of Lady Gaga” című könyv szolgál, amely 2010 szeptemberében jelent meg, és 256 oldalba foglalva meséli el Stephanie Germanotta történetét. A meghallgatások már megkezdődtek. A film producere Ilene Kahn Power lesz, míg Norman Snider felel a szövegkönyvért.

A Fame Monster még Stephanie korai éveinél kezdődne, amikor katolikus iskolába járt és csak álmodozott a sikerről. 16 éves korától kerülne bemutatásra az élete egészen a 22. évéig. Először a sötét hajú, tehetséges, de visszahúzódó lányról kapnánk egy képet, aki nem találta a helyét az osztálytársai közt, majd beiratkozott a New York Egyetemre, de ott sem lelte meg amit keresett. Ezt követően kezdett el lefelé zuhanni a lejtőn, de ennek köszönhetően talált magára, és extrém stílusára. A történet felölelné az egész átalakulási folyamatot is.

A meglepő talán az a dologban, hogy Lady szerepére is válogatást tartanak. Egy olyan lányra van szüksége a készítőknek, aki hasonlít az énekesnőre, de nem feltétel, hogy hangja is legyen. Vajon létezik olyan nő a földön, aki képes lenne hitelesen alakítani az extravagáns, egyedi és egyetlen anyaszörnyet?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek